Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Staande mastroute
Staande mastroute
De staande mastroute is voor (zee)zeilers het alternatief voor de route over de Noordzee. De route loopt van Willemstad in de Delta naar Delfzijl aan de Doll... »
 
 
 
 
 

Nederland 2010
Nederland 2010
De ANWB Digitale Waterkaarten worden geleverd met navigatiesoftware WinGPS 4L en zijn gebaseerd op de losse ANWB Waterkaarten A-B-C-D-E-F-G-H-I-J-K-L-M-N-P/R... »
 
 
 
 
 

Drenthe West: Dwingelderveld en Drentsche Aa
Drenthe West: Dwingelderveld en Drentsche Aa
De ANWB Fietskaartenserie is vernieuwd! De nieuwe standaard voor fietsend Nederland.<br/><br/>De vernieuwde serie ANWB Fietskaarten bestaat uit 20 kaarten. D... »
 
 
 
 
 

Examentraining Rijbewijs B
Examentraining Rijbewijs B
Deze cd-rom is een uiterst nuttige aanvulling op het Theorieboek Rijbewijs B auto (ISBN 9789018028190). Na het doornemen van de theorie test u snel of u klaa... »
 
 
 
 
 

Groene Vakantiegids
Groene Vakantiegids
Een sympathieke groene accommodatiegids om te logeren of te kamperen.<br/><br/>Milieuvriendelijk en biologisch op vakantie gaan is hot. Deze accommodatiegids... »
 
 
 
 
 

Noord-Nederland
Noord-Nederland
De ANWB Digitale Waterkaarten worden geleverd met navigatiesoftware WinGPS 4L en zijn gebaseerd op de losse ANWB Waterkaarten. De ANWB Digitale Waterkaart No... »
 
 
 
 
 

ANWB digitale waterkaarten
ANWB digitale waterkaarten
Op de cd-rom ANWB Digitale waterkaarten Nederland staan de ANWB waterkaarten A-B-C-D-E-F-G-H-I-J-K-L-M-N-P/R-W-Y-Z. Deze digitale kaarten zijn uitsluitend ge... »
 
 
 
 
 

ANWB digitale waterkaart
ANWB digitale waterkaart
Op de cd-rom ANWB Digitale waterkaarten Noord-Nederland staan de ANWB waterkaarten A-B-C-D-E-F-G-H-I-P/R-Y. Deze digitale kaarten zijn uitsluitend geschikt v... »
 
 
 
 
 

Duitsland
Duitsland
Deze uitgebreide wegenatlas Duitsland op A4 formaat biedt u actueel en gedetailleerd kaartwerk.De ANWB Wegenatlas Duitsland biedt kaarten op een schaal van 1... »
 
 
 
 
 

IJsselmeer 2011-2012
IJsselmeer 2011-2012
Deze ANWB Waterkaart is onmisbaar voor de pleziervaart voor het gebied IJsselmeer. Vernieuwde uitgave 2011-2012.<br/><br/>De ANWB Waterkaarten en -atlassen z... »