Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Halloween blues
Halloween blues
Eerste zaak voor Forester Hill politieagent in New Salem en onlangs vrijgesproken van de moord op zijn vrouw de beeldschone Dana Anderson een rijzende ster i... »
 
 
 
 
 

De prinses van Ultis
De prinses van Ultis
Hans en Orchidee zijn ten einde raad. Hun dochter Mahonia is van huis weggelopen en de translator gebruikt om de stad te ontvluchten. Tien jaar ouder komt ze... »
 
 
 
 
 

Halloween blues (nl)
Halloween blues (nl)
Het is nooit gemakkelijk een ontvoeringszaak op te lossen. Maar om hun taak nog ingewikkelder te maken moeten inspecteur Forester en zijn collegarsquos van N... »
 
 
 
 
 

Halloween bleus
Halloween bleus
Loreena Sunbury is een geestelijk instabiele jonge vrouw die ernstig is getraumatiseerd door het plotse verlies van haar ouders. In afwachting van haar herst... »
 
 
 
 
 

Het regenbooggevaar
Het regenbooggevaar
Er dreigt een verschrikkelijk gevaar een dichte Regenboogmist verspreidt zich door de zone van de Buitenwoners. De mist blijkt een dodelijk wapen te zijn dat... »
 
 
 
 
 

Athabasca
Athabasca
 »
 
 
 
 
 

Het geheim van de tijd
Het geheim van de tijd
Hans is met een opdracht naar de planeet Ardelia gestuurd. In zijn afwezigheid vangen zijn geliefde orchidee en hun dochter Mahonia een noodkreet van een and... »
 
 
 
 
 

Gevangene van de eeuwigheid
Gevangene van de eeuwigheid
02. Gevangene Van De Eeuwigheid »
 
 
 
 
 

De voyageurs
De voyageurs
As adventure and discovery propel the plot forward, Elphinstone takes... »