Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Getekend door de oorlog
Getekend door de oorlog
Verteld door Karla Stoefs en met illustraties van Randall Casaer,<br/>Trui Chielens, Kitty Crowther, Gerda Dendooven, Liesbeth De<br/>Stercke en Ward Zwart<b... »
 
 
 
 
 

Dans me
Dans me
Een liefdesverhaal over Meisje en Boom.Een verhaal waarin takken en armen zich verstrengelen.'Een prachtig verhaal waarin met fluisterende wevende tekeningen... »
 
 
 
 
 

De schreeuw op de muur
De schreeuw op de muur
de schreeuw op de muur
Lana verhuist van de stad naar het platteland. Leuk? Niet echt, want ze zal Jorien, haar beste vriendin, moeten missen. Bovendien is h... »
 
 
 
 
 

Aluna
Aluna
Voor de Zintu-indianen begint het leven vanuit de gedachte. Bomen, rotsen,water ... alles bezit levensenergie. 'Aluna', noemen ze dat.Aluna is ook de naam di... »
 
 
 
 
 

Waarom we juf Kol willen vermoorden
Waarom we juf Kol willen vermoorden
Een grappig en spannend verhaal over een gemene juf en een klas die haar een lesje wil leren. Kinderen zullen dit boek ongetwijfeld in n ruk uitlezen. Voor k... »
 
 
 
 
 

Je bent om op te eten!
Je bent om op te eten!
Big is een klein varken met grote vragen. Hij wil graag weten wat andere dieren van hem denken maar hun antwoorden stemmen hem niet echt vrolijk. Ten einde r... »
 
 
 
 
 

Fikkie
Fikkie
Het is bijna Tuurs verjaardag. Nog zeven keer slapen en hij wordt negen... »
 
 
 
 
 

Pinguinpost
Pinguinpost
Tuurs papa werkt in het onderzoekscentrum van de dierentuin. Belangrijk onderzoek, waardoor hij weinig tijd heeft voor Tuur. Wat niet erg is, want Tuur heeft... »
 
 
 
 
 

Wie niet weg is...
Wie niet weg is...
Vanaf 3 jaar. Een raadselachtig boek met een verrassend einde waarmee kinderen tot tien leren tellen. Een prinses met een hoge punthoed speelt een hinkelspel... »
 
 
 
 
 

Het gras lacht groen
Het gras lacht groen
» Een hoopgevende blik op het klimaat voor jongeren en volwassenen» Bundelt gloednieuwe kortverhalen en gedichten van o.a. Joke van Leeuwen, Jens Meijen,Ma... »