Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Brugklassers!
Brugklassers!
Na de Cito-toets, het slotfeest van de basisschool en een zomervakantie vol spannende afwachting is het zover: Jesse, Vera en Isa worden brugklassers. Maar h... »
 
 
 
 
 

Woord voor Woord - Oude Testament
Woord voor Woord - Oude Testament
<i>Woord voor woord</i> van Karel Eykman is een prachtige en toegankelijke kinderbijbel voor jong en oud. De bijbelverhalen van het Oude Testament zijn nog s... »
 
 
 
 
 

Jakob Donderbaard
Jakob Donderbaard
 »
 
 
 
 
 

Jan und Leo Lapslap
Jan und Leo Lapslap
 »
 
 
 
 
 

Wat praat je?
Wat praat je?
Wat praat je?<br/>Gedichten<br/><br/>In deze bundel vind je stoere, grappige en mooie gedichten. <br/>Ze gaan over voetbal, dieren, verliefdheid, straattaal ... »
 
 
 
 
 

Jaarringen
Jaarringen
Op 1 maart 2016 wordt Karel Eykman 80. Vrijwel zijn hele leven bracht hij schrijvend door. Alle genres beoefende hij, voor alle media. Hij leverde bijdragen ... »
 
 
 
 
 

Jezus
Jezus
Wie was Jezus als mens? Karel Eykman schetst een toegankelijk en inspirerend portretKarel Eykman schreef 35 boeiende verhalen over Jezus waarin het thema‘on... »
 
 
 
 
 

De K van Kasper
De K van Kasper
KAREL EYKMAN EN PATSY BACKX<br/>De K van Kasper<br/><br/>Kasper weet wat letters zijn. Hij kan ze aanwijzen in zijn voorleesboek, in de krant van pappa en so... »