Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Het ultieme hamburgerboek
Het ultieme hamburgerboek
Nog nooit heb je zoveel over hamburgers kunnen lezen als in Het complete hamburgerboek van chef-kok en restaurateur Julius Jaspers. Hij vertelt je de histori... »
 
 
 
 
 

Smart cooking compleet
Smart cooking compleet
'Open de flessen, omring je met de beste ingrediënten en ga aan de slag!'<br/><br/>Van kinds af aan is Jaspers bezig met eten. Op de middelbare school klust... »
 
 
 
 
 

BBQ, the next level
BBQ, the next level
Dit boek is voor alle BBQ-ers die een stap willen maken. Begrijp me niet verkeerd: ik ben nog steeds dol op pulled pork en rijd om voor goede spareribs, maar... »
 
 
 
 
 

BBQBijbel
BBQBijbel
<p><i>BBQbijbel</i> is hét naslagwerk voor de barbecueliefhebber
Barbecueën is populairder dan ooit tevoren. Waar vroeger een barbecue uit spareribs en wor... »
 
 
 
 
 

BBQ
BBQ
In <i>Masterclass BBQ</i> laat Julius Jaspers aan de hand van 70 recepten zien dat je op de bbq oneindig kunt variëren. Julius Jaspers weet na het maken v... »
 
 
 
 
 

BBQBijbel
BBQBijbel
Barbecueën is populairder dan ooit tevoren. Waar vroeger een barbecue uit spareribs en worst bestond, bereidt men nu complete maaltijden op de grill. Groent... »
 
 
 
 
 

Smart BBQ
Smart BBQ
<p>Met Alles op de BBQ laat topchef Julius Jaspers zien hoe gevarieerd en lekker barbecueën kan zijn. Jaspers tovert een compleet diner van de barbecue! Naa... »
 
 
 
 
 

Groente op de BBQ
Groente op de BBQ
In <i>Masterclass Groente op de BBQ </i>laat <b>Julius Jaspers</b> met meer dan 35 groentesoorten zien dat je oneindig veel mogelijkheden hebt tijdens het ba... »
 
 
 
 
 

BBQ
BBQ
In <i>Masterclass BBQ</i> laat Julius Jaspers aan de hand van 70 recepten zien dat je op de bbq oneindig kunt variëren. Julius Jaspers weet na het maken v... »
 
 
 
 
 

De BBQatlas
De BBQatlas
Van Alaska tot Zuid-Afrika overal in de wereld wordt er gebarbecued. Overal met eigen ingrdiënten en op eigen wijze. In <i>De BBQ-atlas</i> laat Julius Japs... »