Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Aapje Oeps
Aapje Oeps
<i>Bij Aapje Oeps gaat alles mis, hij kan er niets aan doen. <p>’t Begint al als hij wakker wordt, dan plast hij in zijn schoen. <p>‘Oeps,’ zegt Aapje ... »
 
 
 
 
 

De gruwelijke generaal
De gruwelijke generaal
Lees <i>De gruwelijke generaal</i>, het supergrappige eerste deel in de serie Costa Banana van Jozua Douglas. Voor de fans van Roald Dahl. Vol humor, lachen ... »
 
 
 
 
 

Een geheim avontuur
Een geheim avontuur
 »
 
 
 
 
 

De Reuzentrol
De Reuzentrol
De reuzentrol heeft een prinses ontvoerd. Wout en Rik gaan haar bevrijden. Maar eerst moeten ze langs de stinkende ridders. Die zijn gemeen en ze stinken hee... »
 
 
 
 
 

Pech onderweg
Pech onderweg
<i>Pech onderweg</i> is een supergrappige verhalenbundel van schrijversduo De Gouden Grijns: Kinderjurywinnaars Jozua Douglas en Tosca Menten. Met zwart-witi... »
 
 
 
 
 

De robot doet raar
De robot doet raar
De robot doet raar. Kas, Mik en Sam bouwen een robot. Hij doet alles wat ze zeggen. Lekker handig met opruimen. Maar dan wordt de robot boos. En hij maakt he... »
 
 
 
 
 

Het piranha-complot
Het piranha-complot
<i>Het piranha-complot</i> is het zesde en laatste deel in de supergrappige en populaire kinderboekenserie Costa Banana van Jozua Douglas, met zwart-witillus... »
 
 
 
 
 

De Kusjeskrokodil
De Kusjeskrokodil
De Kusjeskrokodil is een heerlijk prentenboek van Jozua Douglas en Loes Riphagen. Tim kan niet slapen. Hij hoort en ziet enge beesten in zijn kamer. Maar gel... »