Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Verbroken vertrouwen
Verbroken vertrouwen
Krista en Noud hebben grootse toekomstplannen. Als ze klaar zijn met hun studie willen ze het liefst trouwen en samen een leven opbouwen. Maar Noud blijkt ve... »
 
 
 
 
 

Een harde noot
Een harde noot
Magda Teurlings wordt dood aangetroffen in de bibliotheek. In eerste instantie lijkt het op een hartstilstand, maar al snel komt de bevriende huisarts eracht... »
 
 
 
 
 

Morgen is alles anders
Morgen is alles anders
Een nieuwe baan, een nieuw huis en nieuw leven: net als Carmen en haar man in ‘Morgen is alles anders’ van José Vriens een goede basis hebben gelegd voo... »
 
 
 
 
 

Jelle en de maan
Jelle en de maan
 »
 
 
 
 
 

Meester Jaap houdt van iedereen (meestal...)
Meester Jaap houdt van iedereen (meestal...)
Meester Jaap krijgt een groep 5/6. Als de kinderen voor het eerst bij hem binnenstappen, kruipt groep 5 gauw bij elkaar en gaat groep 6 ook apart zitten. 'Da... »
 
 
 
 
 

Groen
Groen
Groen is een diep en duister verhaal vol apocalyptische metaforen. Het verklaart hoe het allemaal begon, en maakt tegelijkertijd op spectaculaire wijze de ci... »
 
 
 
 
 

Net als in de film
Net als in de film
Marit Laverne ontdekt bij de crematie van haar moeder een man die veel op haar vader lijkt en meer mensen hebben hem gezien. Dat zet in gang wat haar moeder ... »
 
 
 
 
 

Drijfzand
Drijfzand
Mirte leert na een verbroken relatie opnieuw een man kennen. Hans lijkt de ideale partner te zijn. Ze gaan samenwonen, maar twee maanden later is hij opeens ... »
 
 
 
 
 

Lampkapje en de wolf
Lampkapje en de wolf
Er was eens een beeldschone prinses die niet genoeg kon krijgen van haar eigen schoonheid. Haar vader laat een stoet huwbare mannen naar het paleis komen. Ma... »
 
 
 
 
 

Als jij het zegt
Als jij het zegt
In 'Als jij het zegt' van José Vriens gaat drogiste Debbie dagelijks op bezoek bij haar dementerende moeder in het verzorgingstehuis. Ze twijfelt of ze moet... »