Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De stem van Loes
De stem van Loes
Vijf jaar geleden werd bij Loes beginnende dementie vastgesteld. 'De stem van Loes' is een hommage. Beeldend kunstenaar en oud-docent kunstonderwijs Jos Houw... »
 
 
 
 
 

Nieuwe vrienden/New Friends
Nieuwe vrienden/New Friends
NIEUWE VRIENDEN / NEW FRIENDS is het 8e deel in de serie 'De Wereld volgens Jos Houweling'.Het is een tentoonstelling in een boek: een denkbeeldig interview.... »
 
 
 
 
 

Portretcatalogus
Portretcatalogus
JOS HOUWELING over PORTRETCATALOGUS: ‘Het maken van dit fotoboek begon met een fotoserie neusgaten. Ik dacht dat de neusgaten, bij elkaar, op een maanlands... »
 
 
 
 
 

365 pamfletten tegen Poetin
365 pamfletten tegen Poetin
Op 24 februari 2023 is het een jaar geleden dat het Rusland van Poetin een speciale operatie begon in Oekraïne. Het woord ‘speciaal’ moest verbergen dat... »
 
 
 
 
 

Zing! / Sing!
Zing! / Sing!
ZING/SING - FOTOCOLLAGES VAN JOS HOUWELING - Deel 9 in de serie 'De wereld volgens Jos Houweling'.ZING/SING is de nachtegaal onder de fotoboeken.Jos Houwelin... »
 
 
 
 
 

Niet combineren met vis
Niet combineren met vis
Jos Houweling: Er zijn veel zaken die je niet moet combineren met vis. Daarover een andere keer.Duidelijkheid. Dit boek gaat niet over vis. Vis zit alleen in... »
 
 
 
 
 

Bal & voet
Bal & voet
BAL&VOET - FOTOCOLLAGES DOOR JOS HOUWELING Jos Houweling [Amsterdam 1943] verwierf bekendheid met een aantal fotoboeken zoals het '700 centen boek', een boe... »
 
 
 
 
 

Afvalstillevens
Afvalstillevens
AFVALSTILLEVENS bevat 200 verrassende, kleurige fotocollages van JOS HOUWELING.JOS HOUWELING: 'Afval is wat overblijft. Lege dozen, plasticsoep, fijnstof en ... »