Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Niet combineren met vis
Niet combineren met vis
Jos Houweling: Er zijn veel zaken die je niet moet combineren met vis. Daarover een andere keer.Duidelijkheid. Dit boek gaat niet over vis. Vis zit alleen in... »
 
 
 
 
 

Portretcatalogus
Portretcatalogus
JOS HOUWELING over PORTRETCATALOGUS: ‘Het maken van dit fotoboek begon met een fotoserie neusgaten. Ik dacht dat de neusgaten, bij elkaar, op een maanlands... »
 
 
 
 
 

Zing! / Sing!
Zing! / Sing!
ZING/SING - FOTOCOLLAGES VAN JOS HOUWELING - Deel 9 in de serie 'De wereld volgens Jos Houweling'.ZING/SING is de nachtegaal onder de fotoboeken.Jos Houwelin... »
 
 
 
 
 

Bal & voet
Bal & voet
BAL&VOET - FOTOCOLLAGES DOOR JOS HOUWELING Jos Houweling [Amsterdam 1943] verwierf bekendheid met een aantal fotoboeken zoals het '700 centen boek', een boe... »
 
 
 
 
 

Afvalstillevens
Afvalstillevens
AFVALSTILLEVENS bevat 200 verrassende, kleurige fotocollages van JOS HOUWELING.JOS HOUWELING: 'Afval is wat overblijft. Lege dozen, plasticsoep, fijnstof en ... »
 
 
 
 
 

Hoe verder? / What Now?
Hoe verder? / What Now?
HOE VERDER?/WHAT NOW? Alle foto’s die bestaan vertellen iets. Ook de foto’s in dit boek. Een stroom van 200 stevige, vette verhalen, gebakken in fantasie... »
 
 
 
 
 

Amsterdam 744
Amsterdam 744
AMSTERDAM 744 - FOTOCOLLAGES VAN JOS HOUWELINGAmsterdam bestaat 744 jaar en dat vieren wij met deze ontspannen kijk op de stad. Dit boek is een speels vervol... »