Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Klein boekje hoop
Klein boekje hoop
met welke wonderen mag je rekening houden »
 
 
 
 
 

Memento Mori
Memento Mori
Ondanks dat tot nu toe iedereen gestorven is, speelt de dood een steeds kleinere rol in ons leven. Vroeger was dat wel anders. De wereld zat vol gevaar en do... »
 
 
 
 
 

Hoera, werkloos!
Hoera, werkloos!
Wie is er nu blij om werkloos te worden? Waarom is werkloosheid een feest? Dit boek maakt duidelijk wat er zo goed is aan werkloosheid. Ongeacht je leeftijd,... »
 
 
 
 
 

Het Neurogram Handboek
Het Neurogram Handboek
In 1997 is Joost van der Leij geïnspireerd geraakt door het Enneagram. Sindsdien heeft hij over dit onderwerp talloze boeken geschreven waaronder de klassie... »
 
 
 
 
 

Onbeperkt aan de slag
Onbeperkt aan de slag
Joost van der Leij heeft het boek over ondernemen geschreven dat hij had willen hebben toen hij aan zijn eerste (en tweede) onderneming begon. De focus van d... »
 
 
 
 
 

Studiegids NLP Practitioner
Studiegids NLP Practitioner
Ook al bestaat Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP) al meer dan dertig jaar, toch is het nog een relatief jonge technologie om je goed te voelen en excelle... »
 
 
 
 
 

Het Neurogram
Het Neurogram
Door de eeuwen heen heeft de mens tevergeefs geprobeerd om de persoonlijkheid te doorgronden. Van alle mogelijke manieren om persoonlijkheid in kaart te bren... »
 
 
 
 
 

De essentie van het Enneagram
De essentie van het Enneagram
De essentie van het Enneagram »
 
 
 
 
 

Meer dan waar
Meer dan waar
Het blijkt onmogelijk te zijn om in je eentje het leven betekenis te geven. Betekenis geven, doe je samen. Dat kan zijn binnen een relatie, een gezin, een be... »
 
 
 
 
 

De taomanager
De taomanager
De Tao is twee en een half duizend jaar geleden opgeschreven nadat het in de eeuwen daarvoor in China furore gemaakt had als een effectieve manier om complex... »