Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Vette crisis
Vette crisis
'Beroemd of bijzonder speciaal ben ik niet. Maar mijn leven is totaal overhoop gehaald. En dat allemaal door geld – door te weinig geld dan. Daar wordt je ... »
 
 
 
 
 

Lang leve saai!
Lang leve saai!
Petra wordt twaalf en haar leven is saai. Ze gaat toch een dagboek bijhouden, al weet ze niet wat ze daarin moet schrijven. Want er gebeurt niet zoveel in ha... »
 
 
 
 
 

Klaar
Klaar
Op een mooie zonnige ochtend wordt Loes wakker.Waar is haar man gebleven?Ze heeft geen tijd om naar hem op zoek te gaan, haar dochter Hannah moet naar school... »
 
 
 
 
 

Lang leve familie
Lang leve familie
Hoe zou jij het vinden als je van de ene op de andere dag een 'logeerbroertje' kreeg? Nee, geen schattig babybroertje, maar een achtjarige nerd met een brill... »
 
 
 
 
 

Lang leve chocola
Lang leve chocola
Petra (bijna 13) heeft moeite om haar draai te vinden in de brugklas. Gelukkig heeft ze Wouter. Haar achtjarige pleegbroertje helpt haar met al haar huiswe... »
 
 
 
 
 

Lang leve lef
Lang leve lef
Saaiste kerstvakantie ever! Petra's vrienden zijn op reis of doen raar, haar broertje is uit logeren en zij zit met die vreemde Mirjam opgescheept. Samen met... »