Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

In het donker
In het donker
"'Tess? Tess?Niet bang zijn. Ik ben het.Je broer Ben.'Maar Tess antwoordt niet.Want ze is er niet.Tess is dood.En doden praten niet."Bens zusje Tess is dood.... »
 
 
 
 
 

De Vergelding
De Vergelding
Op het strand van het stuwmeer bij Pelland, in Noordland wordt het lijk van een man aangetroffen. Martin Van Regenbogen en zijn team denken algauw aan een ra... »
 
 
 
 
 

De vernederde
De vernederde
'De man voor hem viel niet meteen.Daarom sloeg Jacob nog eens. Het hoofd kraakte en volgde het lichaam naar de grond. De man plofte met zijn gezicht in de aa... »
 
 
 
 
 

Tot ziens
Tot ziens
 »
 
 
 
 
 

Op de markt
Op de markt
OP DE MARKTEr staat niemand bij Yero's kraam. En de heleochtend verkoopt hij niets.De mensen lopen hem voorbij. En ze praten over Suzan. 'Wat is die goed! Da... »
 
 
 
 
 

Stil hart
Stil hart
Elias heeft het niet makkelijk op school. Hij wordt gepest. Elke dag staat een groepje jongens hem op te wachten. Maar dan ontdekt Elias dat hij superkrachte... »
 
 
 
 
 

Beterschap!
Beterschap!
Maral woont samen met haar broer Rashid. Ze komen uit Iran, en werken nu allebei hier. Eerst wordt Rashid ziek en dan ook Maral. Terwijl het zo druk is op ha... »
 
 
 
 
 

De Bewonderaar
De Bewonderaar
Martin Van Regenbogen en zijn team onderzoeken de moord op Hans Bester, een jongeman die een geheime affaire met een bekende Noordlandse zou gehad hebben.Een... »
 
 
 
 
 

Het verhaal van Kim
Het verhaal van Kim
Het verhaal van KIMKim woont in een slecht onderhouden huurwoning. Haar vriendin Emma heeft het beter voor elkaar. Zij probeert Kim over te halen bij haar in... »
 
 
 
 
 

De vernederde
De vernederde
Martin Van Regenbogen en zijn team onderzoeken de moord op Lennie Mennes, een kleine crimineel uit Vrijborg in Noordland.De eerste conclusies zijn moord en z... »