Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Vermoorde onschuld
Vermoorde onschuld
Lukas Lebowski schrijft thrillers. Bestsellers. Zijn publiek bestaat vooral uit vrouwen en die dragen hem op handen. Hij is dan ook een bijzonder knappe man ... »
 
 
 
 
 

De mythe van Methusalem
De mythe van Methusalem
In een Leuvens lab voor stamcelonderzoek wordt een fenomenale ontdekking gedaan waarmee veroudering drastisch kan worden afgeremd. Terwijl de hele wetenschap... »
 
 
 
 
 

Voor wie de klok slaat
Voor wie de klok slaat
In Leuven gebeurt het onvoorstelbare: op de openingsdag van het nieuwe academiejaar worden plots schoten afgevuurd op de stoet professoren in toga. De toesch... »
 
 
 
 
 

Tot de dood ons scheidt..
Tot de dood ons scheidt..
In Leuven vinden op korte tijd enkele voorvallen plaats die in de studentenstad voor de nodige onrust zorgen: de burgemeester laat een archeologische site op... »
 
 
 
 
 

Het gewicht van de haat
Het gewicht van de haat
November 2015. Leuven engageert zich om tweehonderdvijftig Syrische vluchtelingen op te vangen, maar dat stuit op hevig protest. De buurtbewoners organiseren... »
 
 
 
 
 

De blinde vlek
De blinde vlek
 »
 
 
 
 
 

Beschermheiligen in de lage landen
Beschermheiligen in de lage landen
Een dreigend probleem of nakend gevaar? Advocaten, technische snufjes, vakbonden of sociale voorzieningen helpen u vandaag de dag ongetwijfeld uit de nood. M... »
 
 
 
 
 

Liefde en lust
Liefde en lust
Liefde is voor de literatuur altijd een onuitputtelijke bron van inspiratie geweest en dat geldt eveneens voor de Bijbel, de Griekse mythologie of de Romeins... »
 
 
 
 
 

Het Kainsteken
Het Kainsteken
Sista in Monte San Lorenzo. Het Toscaanse stadje waar iedereen alles van iedereen weet is ten prooi aan een abnormale hitte. In het doodstille verlaten midda... »
 
 
 
 
 

Een tragisch verhaal
Een tragisch verhaal
In een vijver van de Parkabdij te Heverlee wordt het lijk van een professor muziekgeschiedenis gevonden. Zelfmoord op het eerste gezicht. Hoofdinspecteur Tho... »