Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Vermoorde onschuld
Vermoorde onschuld
Lukas Lebowski schrijft thrillers. Bestsellers. Zijn publiek bestaat vooral uit vrouwen en die dragen hem op handen. Hij is dan ook een bijzonder knappe man ... »
 
 
 
 
 

De mythe van Methusalem
De mythe van Methusalem
In een Leuvens lab voor stamcelonderzoek wordt een fenomenale ontdekking gedaan waarmee veroudering drastisch kan worden afgeremd. Terwijl de hele wetenschap... »
 
 
 
 
 

Dood in december
Dood in december
Op een ijskoude ochtend in december spoelt het naakte lijk van een jonge vrouw aan op de oever van de Dijle. Zodra Thomas Berg, hoofdinspecteur bij de politi... »
 
 
 
 
 

Sanctus
Sanctus
Nog Meer Heiligen Herkennen »
 
 
 
 
 

De val
De val
 »
 
 
 
 
 

Want alles gaat voorbij, maar niets gaat over
Want alles gaat voorbij, maar niets gaat over
Op een avond in april wordt Thomas Berg, hoofdinspecteur bij de federale politie van Leuven, omvergereden. Zijn arm is gebroken, de chauffeur pleegt vluchtmi... »
 
 
 
 
 

Ontmaskerd!
Ontmaskerd!
Het is februari. Berekoud. In de school van Matthias, Rani en Dante worden aan de lopende band handschoenen gestolen. Ook die van Matthias verdwijnen spoorlo... »
 
 
 
 
 

Over elk vergeten heen
Over elk vergeten heen
Op een kunstveiling in Antwerpen is hoofdinspecteur Thomas Berg er getuige van hoe een bronzen beeld van Constantin Meunier tegen een recordprijs wordt verko... »
 
 
 
 
 

Een leugen, wit als sneeuw
Een leugen, wit als sneeuw
Het is januari, het tweede trimester van het schooljaar begint. De klas van Matthias, Rani en Dante krijgt een nieuwe leraar Nederlands, een erg jong iemand ... »
 
 
 
 
 

De roddel
De roddel
<i>De roddel</i> is een spannend jeugdboek en het derde deel in de serie Niet voor mietjes van de Vlaamse thrillerauteur en Gouden Strop-winnaar Jo Claes.

T... »