Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Vermoorde onschuld
Vermoorde onschuld
Lukas Lebowski schrijft thrillers. Bestsellers. Zijn publiek bestaat vooral uit vrouwen en die dragen hem op handen. Hij is dan ook een bijzonder knappe man ... »
 
 
 
 
 

De mythe van Methusalem
De mythe van Methusalem
In een Leuvens lab voor stamcelonderzoek wordt een fenomenale ontdekking gedaan waarmee veroudering drastisch kan worden afgeremd. Terwijl de hele wetenschap... »
 
 
 
 
 

Sanctus
Sanctus
 »
 
 
 
 
 

Niet voor mietjes
Niet voor mietjes
'Niet voor mietjes' is een spannend jeugdboek van de Vlaamse thrillerauteur en Gouden Strop-winnaar Jo Claes. Wat doe jij als iemand onrecht wordt aangedaan?... »
 
 
 
 
 

Sanctus
Sanctus
Nog Meer Heiligen Herkennen »
 
 
 
 
 

Het gevecht met de engel
Het gevecht met de engel
Het gevecht met de engel is het tweede deel in jeugdserie Niet voor mietjes van Jo Claes. Er komen twee nieuwe leerlingen in de klas: Linde en Soetkin, een t... »
 
 
 
 
 

Een tragisch verhaal
Een tragisch verhaal
In een vijver van de Parkabdij te Heverlee wordt het lijk van een professor muziekgeschiedenis gevonden. Zelfmoord op het eerste gezicht. Hoofdinspecteur Tho... »
 
 
 
 
 

Sub rosa
Sub rosa
 »
 
 
 
 
 

De valstrik
De valstrik
Wat doe jij als iemand onrecht wordt aangedaan? Matthias voelt zich totaal niet thuis op zijn nieuwe school. Hij heeft nog geen vrienden gemaakt, maar grijpt... »