Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Borre en Ernst Serious
Borre en Ernst Serious
Vanaf 10 jaar. Kijk jij weleens naar het journaal? Geloof je alles wat ze op het nieuws zeggen? Stel je nou eens voor dat de nieuwslezer gewoon zomaar wat ve... »
 
 
 
 
 

Borre en de verknipte haarrover
Borre en de verknipte haarrover
Vanaf 9 jaar. Er is een man. Een enge man. Hij heeft een schaar in zijn hand en een kous over zijn hoofd. Onverwachts duikt hij op en knipt staarten, krullen... »
 
 
 
 
 

Borre de sneeuwpop
Borre de sneeuwpop
Vanaf 4 jaar. Borre en Pluisdier zijn goede vrienden. En goede vrienden halen weleens een grapje met elkaar uit. Borre bouwt een sneeuwpop die sprekend op he... »
 
 
 
 
 

Borre wast af
Borre wast af
Vanaf 4 jaar. Dit boek voorgelezen door Frank Groothof: zie www.youtube.com/borrekanaal. Help jij je ouders graag met klusjes in huis? Of heb je er juist een... »
 
 
 
 
 

Borre doet boodschappen
Borre doet boodschappen
Vanaf 4 jaar. Heb jij weleens een boodschap voor je ouders gedaan? In 'Borre doet boodschappen' moet Borre bij de supermarkt een pak halfvolle melk gaan hale... »
 
 
 
 
 

Kuba gaat van hier naar daar
Kuba gaat van hier naar daar
[Vanaf 2 jaar] Dit boek staat vol met vervoersmiddelen, zowel kleine als grote. Kuba heeft zelf een mooie driewieler waarmee hij zich verplaatst. Maar hoe re... »
 
 
 
 
 

 
domReadyCallbacks.push( function() { new Error('Sorry, dit kan je alleen doen als je ingelogd bent. Als je nog geen lid bent, kun je dat hier worden.'); });