Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Monddood
Monddood
<p>De schoolbus met acht doofstomme meisjes en hun leraressen had nooit mogen stoppen op de snelweg in het vlakke, uitgestrekte landschap van Kansas. Drie on... »
 
 
 
 
 

De koude maan
De koude maan
<p>Op een ijskoude nacht in New York doet de politie een bizarre ontdekking: op een pier in de haven worden bloedsporen aangetroffen, samen met een oude tikk... »
 
 
 
 
 

De slaappop
De slaappop
FBI-agent Kathryn Dance, briljant ondervrager en kinetisch expert moet de veroordeelde moordenaar Daniel Pell ondervragen. Pell zit een levenslange straf uit... »
 
 
 
 
 

De cyberkiller
De cyberkiller
<p>In Silicon Valley worden mysterieuze moorden gepleegd door een psychopathische hacker die alles van zijn slachtoffers afweet. Hun werk, vrienden, relaties... »
 
 
 
 
 

Hangende man
Hangende man
De 16-jarige zwarte scholiere Geneva uit Harlem, New York, is in een museumbibliotheek in Manhattan bezig met onderzoek naar een voorvader, een vrijgemaakte ... »
 
 
 
 
 

Idolaat
Idolaat
<p>Kayleigh Towne is een wereldberoemde singer-songwriter. Edwin Sharp is haar grootste fan. Als Kayleigh een van zijn vele brieven beantwoordt met ‘kusjes... »
 
 
 
 
 

Illusionist
Illusionist
<p>In een muziekschool in New York wordt een studente vermoord en de dader verschanst zich in een lokaal. Als er een schreeuw klinkt, gevolgd door een schot,... »
 
 
 
 
 

Tot op het bot
Tot op het bot
<p>Een New Yorkse taxichauffeur heeft het voorzien op zijn passagiers. Maar vóór elke moord krijgt de politie wel de kans het slachtoffer te redden als ze ... »
 
 
 
 
 

The bone collector
The bone collector
Once the nation's foremost criminologist and the ex-head of NYPD forensics, quadriplegic Lincoln Rhyme abandons his forced retirement and joins forces with r... »
 
 
 
 
 

Het gebroken raam
Het gebroken raam
<p>Lincoln Rhyme is druk bezig met een internationale zaak als hij een onverwacht telefoontje krijgt. Zijn neef is gearresteerd op verdenking van moord. Het ... »