Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Als dat maar goed gaat ...
Als dat maar goed gaat ...
Het is oorlog. Als Arie van dichtbij een vliegtuigcrash meemaakt, beseft hij pas goed hoe wreed de Duitsers zijn. Dan wordt hij samen met zijn neef Leen opge... »
 
 
 
 
 

Rianne en Joanne omnibus
Rianne en Joanne omnibus
Joanne woont met haar ouders, zus en broertje op een boerderij.Er komt een nieuw meisje bij haar in de klas.Ze heet Rianne.Joanne en Rianne worden dikke vrie... »
 
 
 
 
 

Freek en Gerdien gaan mee op jacht
Freek en Gerdien gaan mee op jacht
Freek nodigt Gerdien uit om samen met zijn vader mee te gaan op jacht. Gerdien vindt het erg spannend, maar ook heel interessant. Ze zien hazen en fazanten e... »
 
 
 
 
 

Rakker
Rakker
Als Jan en Anneke een hondje krijgen, zijn ze dolblij. Rakker is een vrolijke, maar ook ondeugende puppy. Jan en Anneke beleven allemaal avonturen met de spe... »
 
 
 
 
 

Verboden vuurwerk
Verboden vuurwerk
Deel 9 serie Freek & GerdienFreek en Gerdien beleven weer nieuwe avonturen op de boerderij. Zeverzorgen samen een aangereden ree. Een koe op de boerderij van... »
 
 
 
 
 

Debora op vakantie
Debora op vakantie
 »
 
 
 
 
 

Freek en Gerdien en de inbrekers
Freek en Gerdien en de inbrekers
Het is bijna herfstvakantie. Freek en Gerdien zijn op de boerderij te vinden.Daar is altijd van alles te beleven. Zo maken ze op hun skelter een hondenhok vo... »
 
 
 
 
 

Onraad!
Onraad!
Onraad!Arie Schelling en zijn neef Leen zijn opgeroepen om voor de Duitsers te werken. In het werkkamp merken ze hoe wreed de Duitsers zijn. Ze krijgen zo we... »