Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Alles of niets
Alles of niets
Joe en Karen Eastman hebben het goed voor elkaar: ze hebben een droomhuwelijk en het ideale gezin. Maar dan stort hun perfecte wereldje ineens in elkaar. Hun... »
 
 
 
 
 

Het ex-complex
Het ex-complex
Alison heeft zojuist haar jawoord aan Luca gegeven. Maar nog voor de champagne is ontkurkt wordt hun perfecte huwelijksdag ruw verstoord Lucas eerste vrouw s... »
 
 
 
 
 

Het Graal-complot
Het Graal-complot
LYNN SHOLES & JOE MOORE
HET GRAAL COMPLOT
Tijdens archeologische opgravingen in de woestijn van Irak is de jonge reporter Cotten Stone toevallige getuige van... »
 
 
 
 
 

101 recepten voor baby's, peuters en kleuters
101 recepten voor baby's, peuters en kleuters
Van de eerste hapjes tot echte maaltijden! 101 verrassende recepten in een handige waaier<br/><br/>Duidelijke symbolen geven in één oogopslag informatie ov... »
 
 
 
 
 

Montezuma's wraak
Montezuma's wraak
Journaliste Seneca Hunt is bij de opening van Montezuma's graftombe, als het archeologische team - onder leiding van haar verloofde - ontdekt dat de stoffeli... »
 
 
 
 
 

Love Is On The Air
Love Is On The Air
Cam Simpson has been going out with Dean for six years. It's a... »
 
 
 
 
 

Dubbelklik
Dubbelklik
Jessica Monroe is zeer tevreden met haar bestaan als single. Haar vriendinnen vinden het echter tijd voor een leuke man en zetten haar op een datingsite. Jes... »
 
 
 
 
 

De geheugenkunstenaars
De geheugenkunstenaars
Noel Burun heft twee onmogelijke opdrachten in het leven: zijn moeder Stella genezen van de ziekte van Alzheimnesie, en zelf leren hoe je mote vergeten. Nole... »
 
 
 
 
 

Fourplay
Fourplay
A Novel »