Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Arendsoog en de goudkoorts
Arendsoog en de goudkoorts
<p>Arendsoog helpt in de Saloon van Mining Valley een "groentje" uit de problemen. Het groentje blijkt Percy Fitzgerald te heten en van plan te zijn om in he... »
 
 
 
 
 

Het raadsel van de Mosquitovallei
Het raadsel van de Mosquitovallei
<p>Op een dag krijgt Arendsoog een brief van zijn oude bekende, Dan Stevens, waarin hij vraagt om hulp. Hij is namelijk gevangengenomen door een stelletje ba... »
 
 
 
 
 

Witte Veder
Witte Veder
<p>Na jarenlange rust wordt de S-Ranch weer bedreigd door... een bende veedieven. Naar later blijkt zelfs twee bendes! Onder leiding van de "Spook-cowboy", d... »
 
 
 
 
 

Arendsoog en de verdwenen rivier
Arendsoog en de verdwenen rivier
<p>Als Arendsoog samen met Witte Veder en Ann een bezoekje brengt aan de Newlands, vallen ze weer eens met hun neus in de boter. De White Watercreek, de rivi... »
 
 
 
 
 

Pas op, Arendsoog!
Pas op, Arendsoog!
<p>Ben Brown, de voorman van John Newland, zit in de puree. Hij wordt verdacht van een bankoverval die hij helemaal niet gepleegd heeft. Ben besluit samen me... »
 
 
 
 
 

De geest van de Eenzame Wolf
De geest van de Eenzame Wolf
<p>Het avontuur begint met een brief van een zekere notaris Panier uit Monserre, Canada, waarin hem verteld wordt dat hij een bonthandel heeft geërfd. Verde... »
 
 
 
 
 

Arendsoog grijpt in
Arendsoog grijpt in
<p>Arendsoog is verbaasd als hij van Commandant Nelson te horen krijgt dat de Meghalla's, een indianenstam, plotseling over hypermoderne wapens blijken te be... »
 
 
 
 
 

Arendsoog in de knel
Arendsoog in de knel
<p>Er is wat gaande in Mining Valley! Een zootje ongeregeld dat zichzelf cowboy durft te noemen zet het dorp dagelijks op zijn kop! Naar later blijkt, zijn h... »