Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Handboek voor de liefdespanter
Handboek voor de liefdespanter
Kon je voorheen toe met een lieve lach, een modaal inkomen en een redelijk bekwaam optreden in de missionarishouding, anno 2012 zijn vrouwen aanzienlijk mind... »
 
 
 
 
 

Golf in de Hemel
Golf in de Hemel
‘Ik heb de eer gehad om alvast de inhoud van dit boekje te lezen. Ik heb hardop gelachen. Limericks blijven nu eenmaal kleine conferences met een goede ein... »
 
 
 
 
 

Bart op de schaats
Bart op de schaats
 »
 
 
 
 
 

Jan en Saskia
Jan en Saskia
Waarom faken vrouwen orgasmes? Hebben mannen eigenlijk wel een kinderwens? Bestaan er foute vrouwen? Mag je als vrouw op mannen jagen? Is het normaal dat hij... »
 
 
 
 
 

Als Jan het kan…
Als Jan het kan…
<p>‘Zijn droogkomische zelfspot is een verademing en zijn valkuilen zijn herkenbaar voor iedereen met hetzelfde probleem. Daar hoef je geen man voor te zij... »
 
 
 
 
 

Bart op de fiets
Bart op de fiets
 »
 
 
 
 
 

Mannen: de waarheid
Mannen: de waarheid
Waarom vragen mannen nooit de weg?Zijn mannen ijdel?Waarom appen mannen nooit terug?Waarom kunnen mannen maar een ding tegelijk?Eindelijk: het eerlijke antwo... »
 
 
 
 
 

Man man man
Man man man
Niet om zielig te doen, maar toch: het leven van een man gaat niet over rozen. Zeker niet vandaag de dag. Dat van een vrouw ook niet, trouwens, maar dat is e... »