Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Taal der engelen
Taal der engelen
Diep in het oerwoud verbergt een eeuwenoude ruïne een dodelijk geheim...<br/>Een beroemde ontdekkingsreiziger heeft de waarheid lang geleden mee het graf in... »
 
 
 
 
 

De zwarte orde
De zwarte orde
Het begint met een aanslag op een Deens antiquariaat. Toevallig is commandant Grayson Pierce ter plaatse. Hij weet te voorkomen dat de daders vertrekken met ... »
 
 
 
 
 

Steen der wijzen
Steen der wijzen
Een nachtmis in de Dom van Keulen ontaardt in een bloedbad. De daders verdwijnen spoorloos met hun buit: het relikwie van de bijbelse Wijzen uit het Oosten. ... »
 
 
 
 
 

Zandstorm
Zandstorm
In Zandstorm, het eerste deel van de Sigma Force-avonturenthrillerreeks van bestsellerauteur James Rollins, start Sigma de zoektocht naar een legendarische, ... »
 
 
 
 
 

The Last Oracle
The Last Oracle
What if you could bioengineer the next great world prophet scientificallyproduce the next Buddha the next Mohammed or even the next Jesus? Would itmark the S... »
 
 
 
 
 

Excavation
Excavation
High in the Andes, Dr. Henry Conklin discovers a 500-year-old mummy that... »
 
 
 
 
 

Black Order
Black Order
Arson and murder reveal an insidious plot to steal a Bible that once... »
 
 
 
 
 

Map Of Bones
Map Of Bones
Commander Gray Pierce leads a team on the hunt for the Royal Dragon Court aclandestine aristocratic fraternity of alchemists that dates back to the MiddleAge... »
 
 
 
 
 

Judas Strain, The
Judas Strain, The
Buried deep within a jungle, ancient ruins conceal a deadly secret... »
 
 
 
 
 

Altar Of Eden
Altar Of Eden
Rollins is as surefooted on new ground as he is in the familiar Sigma Forceworld. Booklist »