Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Bikini
Bikini
Op een van de paradijselijke stranden van Hawaii verdwijnt een prachtige jonge vrouw. Nog voor haar zwaar verminkte, levenloze lichaam wordt gevonden, raakt ... »
 
 
 
 
 

De eerstverlorene
De eerstverlorene
Slechts een paar uur nadat ze elkaar eeuwige trouw hebben beloofd, worden David en Melanie Brandt op brute wijze vermoord. Iemand is hun luxe bruidssuite in ... »
 
 
 
 
 

Pak me dan...
Pak me dan...
 »
 
 
 
 
 

De affaire
De affaire

Tijdens een dinertje ontmoet Angelica, die een succesvol kinderboekenschrijfster is, de charmante Jack. Hij is eigenaar van een wijngaard in Zuid–Afrik... »
 
 
 
 
 

Moordweekend
Moordweekend
Enkele minuten nadat Abbie en haar beste vriendinnen uit een privéhelikopter zijn gestapt, betreden ze het meest luxueuze hotel dat ze ooit hebben gezien; h... »
 
 
 
 
 

Meisjes plagen...
Meisjes plagen...
 »
 
 
 
 
 

Cross fire
Cross fire
Alex Cross heeft eindelijk zijn vriendin Brianna Stone ten huwelijkgevraagd. Maar de feestelijkheden moeten worden uitgesteld alstwee corrupte politici worde... »
 
 
 
 
 

De zevende hemel
De zevende hemel
San Francisco wordt opgeschrikt door een reeks brandstichtingen met fatale gevolgen. De slachtoffers hebben één ding gemeen: het betreft allemaal rijke, su... »
 
 
 
 
 

1st To Die
1st To Die
As the only woman homicide inspector in San Francisco, Lindsay Boxer has... »
 
 
 
 
 

Het tiende jaar
Het tiende jaar
De bruiloft van brigadier Lindsay Boxer lijkt snel vergeten als ze wordt opgeroepen om een gruwelijk misdrijf op te lossen: een tienermeisje is voor dood ach... »