Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Tekenen
Tekenen
Wilt u leren tekenen? Dit boek laat zien hoe u dat aanpakt. Ervaren tekenleraar en auteur Jake Spicer heeft een uitgebreide tekencursus ontwikkeld waarmee ec... »
 
 
 
 
 

Leer tekenen!
Leer tekenen!
Ook jij kunt tekenen! En Jake Spicer laat je zien hoe je dat doet.Dit boeiende tekenboek heeft een leuke en praktische aanpak waarmee jij leert tekenen. Jake... »
 
 
 
 
 

Leer portretten tekenen
Leer portretten tekenen
Ook jij kunt gezichten tekenen! En Jake Spicer laat je zien hoe je dat doet.Dit boek is voor iedereen die trefzeker gezichten wil leren tekenen, of je nu een... »
 
 
 
 
 

Katten tekenen in 15 minuten
Katten tekenen in 15 minuten
Misschien denkt u dat het tekenen van katten een onmogelijke opgave is. Maar dat is het niet! Professioneel tekendocent Jake Spicer heeft een unieke gids sam... »
 
 
 
 
 

Portretten tekenen in 15 minuten
Portretten tekenen in 15 minuten
Jazeker, ook u kunt goede portretten tekenen! En deze gids laat u zien hoe dat moet. Wanneer u dit boek doorwerkt, leert u alle vaardigheden die u nodig heef... »
 
 
 
 
 

Mensen tekenen in 15 minuten
Mensen tekenen in 15 minuten
Natuurlijk kunt u tekenen en dit boek laat u zien hoe. Als u het heeft doorgewerkt, beschikt u over alle vaardigheden en het zelfvertrouwen om bewegende of s... »
 
 
 
 
 

Honden tekenen in 15 minuten
Honden tekenen in 15 minuten
Met hun onstuimige aard en enorme persoonlijkheid zou je denken dat honden tekenen een hele klus is. Niets is minder waar! Aan de hand van Jake Spicers uniek... »
 
 
 
 
 

Modeltekenen
Modeltekenen
Het menselijk lichaam is belangrijkste onderwerp in de kunst. In de klassieke traditie van het modeltekenen leert u om het menselijk lichaam op een geheel ni... »