Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Madame H.
Madame H.
Lynn Vos, de mooie molenaarsdochter uit Noordwest Overijssel die na een succesvolle tv-serie een beroemde filmster werd in Engeland, keert terug naar haar ge... »
 
 
 
 
 

De Noordzeeconferentie
De Noordzeeconferentie
Een spectaculaire olievondst in het Nederlandse plat van de Noordzee wakkert felle discussies aan tussen voor- en tegenstanders van fossiele energie. Twee mi... »
 
 
 
 
 

Wetland
Wetland
JACOB VIS WINNAAR VAN DE GOUDEN VLEERMUIS 2020Ten noorden van IJsselmonde ligt een wetland: een moerasgebied met bossen, weilanden en rietvelden. Ooit was di... »
 
 
 
 
 

Brains 1 CD
Brains 1 CD
 »
 
 
 
 
 

Don Quichote
Don Quichote
Harm Brink, minister van EconomischeZaken heeft een droom: hij wil met eenenorm windpark in het Markermeer heelNederland van stroom voorzien. Zijn politieket... »
 
 
 
 
 

Examenbundel
Examenbundel
 »
 
 
 
 
 

De Elfenboom
De Elfenboom
Vanaf 13 jaar.Boswachtersdochter Anna Katharina, alias Kat, redt Ildur de elfenprins uit een benarde positie. Hij neemt haar mee naar Elfenland waar ze opdra... »
 
 
 
 
 

De zwarte duivel
De zwarte duivel
In 1913 raken de houtskoolbranders Gerrit en Benjamin Jonker en hun jongste zus Geertje ongewild betrokken bij de gebeurtenissen in het Ronde Huis op de hei ... »
 
 
 
 
 

De Borneodeal
De Borneodeal
JACOB VIS WINNAAR VAN DE GOUDEN VLEESMUIS 2020.Tot 1950 was Borneo grotendeels bedekt met oerbos. Nu is de helft verdwenen voor de aanleg van plantages. In h... »
 
 
 
 
 

Het rijk van de bok
Het rijk van de bok
Begin december 2001 heeft analist Ron Verbeek (37) een blind date. Hij... »