Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Zeil de terpen
Zeil de terpen
 »
 
 
 
 
 

Eindtijden in de polder
Eindtijden in de polder
Eindtijden in de polderMogen de nachthonden je genadig zijn....Begin vorige eeuw schreef William Hope Hodgson "The Night Land", een epische roman over het ei... »
 
 
 
 
 

Maansikkels tellen
Maansikkels tellen
Vijf fonkelende toekomsten.van de Zilverweg die zich door de tienduizenden parallelle aardes slingert tot de laatste enclave van de superrijken in een kloof ... »
 
 
 
 
 

IJsvaarders van de Noordzeetoendra
IJsvaarders van de Noordzeetoendra
Je kunt het broeikaseffect ook te rigoureus oplossen...De wereld warmt niet langer op maar nu ligt al het zoete water tien mijl hoog rond de polen opgetast.D... »
 
 
 
 
 

De Dodenleefster
De Dodenleefster
In het spookachtige 19e eeuwse New Orleans heeft het de Dodenleefster het vermogen om voor één nacht de gestalte van iedere overleden vrouw aan te nemen. E... »
 
 
 
 
 

Verhalen Vertellers
Verhalen Vertellers
Verdwaal in de schemerzone. Ga op zoek naar kristallen mythes en stap over de grenzen van de dood.Ontdek welk wonderlijk land achter de Muur ligt en vind de ... »
 
 
 
 
 

Schaduwstrijd
Schaduwstrijd
De tijd van Ware Magie eindigde in chaos. Hele landen werden ontvolkt, continenten doordrenkt van vervloekingen die als een duistere walm boven het land waar... »
 
 
 
 
 

Griezeljaarboek 2023
Griezeljaarboek 2023
Vertrek met de trein naar de Onderwereld en trotseer Cerberus. Ga de achtervolging aan met een schim. Voed de Slapende God met vers uitgerukte harten.Daal af... »