Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Het gezonde lifestyleboek
Het gezonde lifestyleboek
Hoe we tien jaar aan ons leven kunnen toevoegenZinvolle adviezen voor onze zwaarste ambitieAls we meer bewegen, niet meer roken, minder drinken, gezonder ete... »
 
 
 
 
 

Weekboektrilogie
Weekboektrilogie
Ivan Wolffers, zelf arts, kreeg in 2002 te horen dat hij kanker had. Hij hield een dagboek bij over de schok die het nieuws dat hij kanker had teweegbracht, ... »
 
 
 
 
 

Als de tijd voor altijd stil zou staan
Als de tijd voor altijd stil zou staan
Over leven, liefde, tijd en dood`Wat betekent ik zal je nooit vergeten? vraagt Helena, die tweeënhalf jaar oud is. Ze heeft die woorden in een liefdesliedje... »
 
 
 
 
 

Overleven
Overleven
De afgelopen honderdvijftig jaar is door verbeterde gezondheidszorg, voeding en leefomstandigheden de gemiddelde levensduur van de mens blijven stijgen. Een ... »
 
 
 
 
 

Zelfhulpgroepen
Zelfhulpgroepen
Dit boek bundelt de expertise van Trefpunt Zelfhulp vzw het ondersteuningscentrum voor zelfhulpgroepen in Vlaanderen sinds 1982 Aandacht voor de geschiedeni... »
 
 
 
 
 

Smaragd
Smaragd
Veertig jaar lang bezocht Ivan Wolffers Indonesië. Hij moest erover schrijven, of hij nu wilde of niet. Altijd gaan zijn verhalen over de confrontatie van d... »
 
 
 
 
 

Heimwee naar de lust
Heimwee naar de lust
<p>In december 2002 hoorde Ivan Wolffers dat hij kanker had en werd hij, de gezondheidsactivist die altijd met andermans problemen bezig was, zelf onderwerp ... »
 
 
 
 
 

Culturele diversiteit in de gezondheidszorg
Culturele diversiteit in de gezondheidszorg
<p>In de gezondheidszorg treden geregeld misverstanden op in de communicatie en interactie tussen professionals en patiënten. Een complicerende factor daarb... »
 
 
 
 
 

Suma
Suma
 »
 
 
 
 
 

Medicynen
Medicynen
 »