Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Nepal
Nepal
Nepal heeft veel meer te bieden dan alleen het reusachtige Himalayagebergte. Ontdek in deze gids de onvoorstelbare diversiteit van dit land en het schitteren... »
 
 
 
 
 

Vietnam
Vietnam
Vietnam doet nog steeds denken aan de oorlog, maar die is gelukkig geschiedenis. De herinneringen blijven, zoals de tunnels van Cu Chi en het oorlogsmuseum i... »
 
 
 
 
 

Cuba
Cuba
Cuba heeft een magische aantrekkingskracht en is daardoor een van de mooiste en spannendste reisbestemmingen in het Caribisch gebied.De auteurs en fotografen... »
 
 
 
 
 

Jordanië
Jordanië
Jordanië is een van de meest verleidelijke en boeiendste bestemmingen in het Midden-Oosten.De auteurs en fotografen laten u op de bekende, onovertroffen en ... »
 
 
 
 
 

Barcelona
Barcelona
 »
 
 
 
 
 

Florence
Florence
CITY GUIDE
Florence
Galleria degli Uffizi, de klokkentoren van Giotto en de Duomo, de enorme kathedraal met zijn machtige koepel. Florence is een van de aant... »
 
 
 
 
 

Sardinie
Sardinie
Sardinië hoort sinds 1861 bij Italië, maar de verschillen tussen het eiland en het vasteland zijn groot. Door de afgezonderde ligging en invloeden van vree... »
 
 
 
 
 

Canada
Canada
Canada is het op één na grootste land ter wereld en strekt zich uit over een afstand van 5500 km tussen de Atlantische Oceaan en de Grote Oceaan. Ondanks d... »
 
 
 
 
 

Mexico
Mexico
Mexico is een van de meest geliefde vakantiebestemmingen en heeft veel te bieden. Van de droge woestijnlandschappen van Baja California tot de bergen van Chi... »
 
 
 
 
 

Vietnam
Vietnam
VietnamVietnam doet nog steeds denken aan de oorlog, maar die is gelukkig geschiedenis. De herinneringen blijven, zoals de tunnels van Cu Chi en het oorlogsm... »