Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Zo groot!
Zo groot!
 »
 
 
 
 
 

Jarig!
Jarig!
Een uniek concept 3 in 1Een verhaal op rijm met Nellie en CezarVertelplaten met voorwerpen die bij een verjaardag horenSpeelse raadselrijmpjes die uw kind ze... »
 
 
 
 
 

In bad
In bad
Een schitterende nieuwe reeks kartonboekjes van het populaire duo Nellie en Cezar. Het is een beeldwoordenboekje n een verhaaltje n raadselrijmpjes in n met... »
 
 
 
 
 

Dag boek, dag zon, dag koek
Dag boek, dag zon, dag koek
Een dag in het leven van een peuterEen dag in het leven van een peuter: opstaan, ontbijten, naar het kinderdagverblijf, naar de winkel, op bezoek bij opa en ... »
 
 
 
 
 

Veilig naar school
Veilig naar school
Nellie, Cezar, Mina, Fred en Leo leren de kinderen alles over het verkeer. Weten zij wat elk werkeersbord betekent? De flapjes zullen het uitwijzen... Met le... »
 
 
 
 
 

Nellie en Cezar
Nellie en Cezar
Dit boekje bevat tien kleurprenten met tegenovergestelde voorzetsels en bijwoorden, met telkens een leuk versje in rijmvorm. Samen kijken en lezen in dit boe... »
 
 
 
 
 

De plons van Fons
De plons van Fons
<p>In <em>De plons van Fons</em> maken de peuters kennis met nieuwe vriendjes van Nellie en Cezar en leren ze begrippen kennen als 'jij en ik', 'mijn en ons'... »
 
 
 
 
 

Het feestenboek
Het feestenboek
Zet je feestneus op voor dit prachtige kijkboek.
Op een kleurrijke plaat volg je de voorbereiding voor het feest en op de volgende kijkplaat vier je het fees... »
 
 
 
 
 

Dik en dun en...
Dik en dun en...
Een leuk kartonboekje van het olijke duo Nellie Cezar met tegengestelde adjectieven. Een handig boekje waarmee peuters begrippen leren kennen en gebruiken.... »
 
 
 
 
 

Ik tel tot tien
Ik tel tot tien
Het is feest! Nellie is jarig. Zie je hoeveel cadeautjes ze krijgt? Kun je tellen hoeveel ballonnen Cezar heeft opgeblazen? En weet je hoeveel vlaggetjes er ... »