Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Cappuccino en Cupcakes
Cappuccino en Cupcakes
<p>Ergens in een provinciestadje ligt een winkelstraat met gezellige winkels, geflankeerd door twee grootwarenhuizen. Midden in deze straat ligt een heel bij... »
 
 
 
 
 

Het Magische Kristal
Het Magische Kristal
<p>Amelia is een buitenbeentje op school. Wanneer ze ontdekt dat ze magische krachten heeft, wordt ze door haar oom Silas onder zijn hoede genomen. Hij leert... »
 
 
 
 
 

Crystonia in gevaar
Crystonia in gevaar
<p>Door een stom toeval belanden Max en Jonas in een parallelle wereld die bevolkt wordt door wezens uit de folklore en legenden. Hun aankomst valt samen met... »
 
 
 
 
 

Ravenburcht
Ravenburcht
<p>Als Kaat hoort dat ze haar zomervakantie op de paardenstoeterij van haar oom en tante door moet brengen, is ze daar niet blij mee. Veel liever was ze met ... »
 
 
 
 
 

Het Magische Kristal
Het Magische Kristal
Amelia is een buitenbeentje op school. Wanneer ze ontdekt dat ze magische krachten heeft, wordt ze door haar oom Silas onder zijn hoede genomen. Hij leert ha... »
 
 
 
 
 

Ravenburcht
Ravenburcht
Als Kaat hoort dat ze haar zomervakantie op de paardenstoeterij van haar oom en tante door moet brengen, is ze daar niet blij mee. Veel liever was ze met haa... »
 
 
 
 
 

Wolvenhart
Wolvenhart
Kaat en Eva kijken uit naar een rustige vakantie, maar voor ze het weten belanden ze in en spannend en gevaarlijk avontuur. De inbraak in een oude kapel op d... »
 
 
 
 
 

Wolvenhart
Wolvenhart
Als Kaat haar nichtje Eva van de trein gaat halen, start voor de meisjes een week vol avontuur, geheimzinnige symbolen en gevaar. De inbraak in een oude kape... »
 
 
 
 
 

Een warme Kerst
Een warme Kerst
Een warme kerst is de jaarlijkse bundel die wordt aangeboden door de auteurs van Hamley Books. Dit jaar wordt hij als e-book uitgegeven bij onze zusteruitgev... »
 
 
 
 
 

Drakenbloed
Drakenbloed
<p>De nichtjes Kaat en Eva brengen de kerstdagen door in Windsor en logeren vlak bij het beroemde kasteel. Als er een diefstal wordt gepleegd zijn de meisjes... »