Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

BoekieBoekie-agenda 2016-2017
BoekieBoekie-agenda 2016-2017
BoekieBoekie-agenda 2016-2017<br/>We zullen het nooit meer doen! Zomaar stoppen met de BoekieBoekie-agenda.<br/>Meer dan 750 mailtjes en telefoontjes hebben ... »
 
 
 
 
 

De ongelofelijke avonturen van Jules Verne
De ongelofelijke avonturen van Jules Verne
Het is gelukt! BoekieBoekie bestaat 25 jaar. Dit wordt gevierd met nummer 100: een bijzondere jubileumuitgave van 100 pagina's dik. Sinds heden is BoekieBoek... »
 
 
 
 
 

BoekieBoekie-agenda
BoekieBoekie-agenda
Op zoek naar een vrolijk begin van de week? Verras jezelf met de BoekieBoekie-agenda 2017-2018. De BoekieBoekie-agenda gaat langer dan lang mee en is een bro... »
 
 
 
 
 

Troep
Troep
Een zootje om in je hart te sluiten<br/><br/>Ze zijn met z'n dertienen: Pola, die alles vertelt, Wanja, Vladimir, Wally, Aznar, Knut, Wolke, Mo, Hidde, Nille... »
 
 
 
 
 

Troep
Troep
De jeugd van tegenwoordig luistert alleen nog maar TroepZe zijn met z'n dertienen: Pola, Wanja, Vladimir, Wally, Aznar, Knut, Wolke, Mo, Hidde, Nillem, Trijn... »
 
 
 
 
 

Alleen op de wereld
Alleen op de wereld
Alleen op de wereld<br/>Ken je het verhaal van RĂ©mi? Het jongetje dat verkocht werd aan Vitalis, een rondreizende artiest. Dat was een oude man die samen me... »
 
 
 
 
 

Troep
Troep
 »
 
 
 
 
 

Het cadeau
Het cadeau
Het cadeau: De verjaardagskalender voor de allerleukste jarige. Een nummer van BoekieBoekie als verjaardagskalender. Iedereen is welkom op het onbekende fees... »