Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Het Wijnsurvival Boek
Het Wijnsurvival Boek
'Gort schrijft op een manier waar veel Nederlandse literaire schrijvers een punt aan kunnen zuigen.'- de Volkskrant. Ilja Gort moet niets hebben van de poeha... »
 
 
 
 
 

De geluksvogel
De geluksvogel
Harold Wechter is een Nederlandse reclameman die een wijnchateau in Frankrijk heeft gekocht. Hij komt in contact met Régis, een door en door Franse wijnboer... »
 
 
 
 
 

Slurp grand cru
Slurp grand cru
Al vijf jaar lang beschrijft Ilja Gort zijn belevenissen op zijn château in Slurp-boeken. Om dit jubileum te vieren, verschijnt er nu het best denkbare boek... »
 
 
 
 
 

Slurp vakantiegids
Slurp vakantiegids
Ilja Gort heeft zijn eigen wijnchateau in Frankrijk. Hij werd bekend met zijn La Tulipe-wijnen en Slurp-wijnen en zijn televisieserie Gort à la Carte.Levens... »
 
 
 
 
 

De geluksvogel
De geluksvogel
Harold Wechter is een Nederlandse reclameman die een wijnchateau in Frankrijk bezit. Hij ontmoet Régis, een Franse wijnboer wiens zaken niet al te best gaan... »
 
 
 
 
 

De Vrouwenslagerij
De Vrouwenslagerij
Als de enige slager in een Frans dorp plotseling sterft, nemen zijn dochter en haar nietsnuttige man de zaak over. Dit is het begin van een reeks dramatische... »
 
 
 
 
 

Zwijn wordt wild!
Zwijn wordt wild!
Met Cd »
 
 
 
 
 

De vulkaan
De vulkaan
Na jaren van armoede erft wijnliefhebber Emile onverwacht een wijndomein in een slaperig Frans dorpje. Tegen alle verwachting in blijkt hij over een opmerkel... »
 
 
 
 
 

Het wijnsurvivalboek
Het wijnsurvivalboek
 »