Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Vijf brandweermannetjes
Vijf brandweermannetjes
<i>Vuur en rook. Rook en vuur!
’t Is al bijna zeven uur.
Rook en vuur. Vuur en rook!
Wij gaan slapen en jij ook.
Er kwam een hele lange... »
 
 
 
 
 

Aan de laatste roker
Aan de laatste roker
Aan de laatste roker van Peter van Straaten en Henny vrienten werpt een geheel ander licht op dit tegenwoordig omstreden onderwerp. Roken inspireerde menig d... »
 
 
 
 
 

Gouden Boekjes Muziekdoos
Gouden Boekjes Muziekdoos
Een luisterboek vol Gouden Boekjes! Met 13 hoorspelen waaronder Het koekemannetje, Vijf brandweermannetjes, Plofje het olifantje, De gele taxi en vele andere... »
 
 
 
 
 

Het Gouden Orkest
Het Gouden Orkest
Een vijfdubbeldik Gouden Boek boordevol muziek en geluid. Leef en luister mee met ‘Wat een herrie klaagt meneer Hopjes’, ‘Jan de Vliegtuigman’, ‘Ga... »
 
 
 
 
 

Gouden Boekjes Plaat
Gouden Boekjes Plaat
Gouden Boekjes op vinyl! Ter ere van 65 jaar Gouden Boekjes in Nederland nu een exclusieve uitgave op vinyl! Gouden Boekjes voorgelezen door echte Gouden Boe... »
 
 
 
 
 

De een is de ander niet
De een is de ander niet
Henny Vrienten leefde voor de muziek. Bij het grote publiek is hij bekend van Doe Maar, maar als solo-artiest schreef hij misschien nog wel meer liedteksten ... »
 
 
 
 
 

Vriendjes voor altijd
Vriendjes voor altijd
Een fijn groot boek met liedteksten en heel veel plaatjes van jouw vriendjes uit Sesamstraat... Plus een cd met 35 bekende en minder bekende liedjes uit jouw... »
 
 
 
 
 

Dit is alles
Dit is alles
de teksten van Doe Maar en andere stukken »
 
 
 
 
 

Zwaan kleef aan
Zwaan kleef aan
Henny Vrienten is een groot poëziekenner. Voor de weekkrant Opinio verzorgde hij een jaar lang de rubriek ‘Zwaan kleef aan’, waarin het ene gedicht onbedo... »