Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Knock out
Knock out
Een heel gewone knul belandt in de drugshandel. Een zachtaardige jongen wordt kickbokskampioen. Zijn verhaal is niet bepaald geschikt voor watjes. <br/><br/>... »
 
 
 
 
 

Jane
Jane
Een dartel meisje krijgt te maken met een sadistische stiefvader.Een gekwelde jonge vrouw dreigt van het leven te verliezen.Een getraumatiseerde vrouw wordt ... »
 
 
 
 
 

Onderweg met de Samaritaan (set 5 ex)
Onderweg met de Samaritaan (set 5 ex)
Hij heeft nooit echt bestaan, maar toch is hij heel bijzonder. De hoofdpersoon uit dit bekende verhaal van Jezus blijkt heel anders te zijn dan we dachten. <... »
 
 
 
 
 

Klink
Klink
<p>In hun communicatieboek ‘Klink’ nemen Henk Stoorvogel en Mark van Vuuren de lezer mee in de geheimen van impactvolle communicatie en laten ze stapsgew... »
 
 
 
 
 

Onderweg met de Samaritaan
Onderweg met de Samaritaan
'Onderweg met...' is een serie praktische boeken van Henk Stoorvogel met Bijbelstudies over Jozef, Mozes, Jozua, Simson, de Samaritaan, Paulus en Petrus. All... »
 
 
 
 
 

Storytelling in de Bijbel
Storytelling in de Bijbel
<p><em>Storytelling in de Bijbel </em>van Henk Stoorvogel is een toegankelijke methode om oude Bijbelverhalen weer tot leven te laten komen. Henk Stoorvogel ... »
 
 
 
 
 

Onderweg met Simson
Onderweg met Simson
Onderweg met Simson: nieuw deel in de serie Onderweg met Bijbelse personen.Wie was Simson? In 'Onderweg met Simson' maak je in twintig korte hoofdstukken ken... »
 
 
 
 
 

Viva de kerk!
Viva de kerk!
Hoop voor de kerk, dat is wat we nodig hebben! In 'Viva de Kerk' onderzoekt Henk Stoorvogel hoe de kerk van Jezus Christus in de komende vijftien jaar aan im... »
 
 
 
 
 

Jezus leven journal
Jezus leven journal
In 'Jezus leven journal' kun je noteren hoe het boek 'Jezus leven' van Henk Stoorvogel uitwerkt in jouw leven. Hoe zag een dag in het leven van Jezus er uit... »
 
 
 
 
 

Onderweg met Jozua
Onderweg met Jozua
Onderweg met…’ is een serie praktische boeken van Henk Stoorvogel met Bijbelstudies over Jozef, Mozes, Jozua, Simson, de Samaritaan, Paulus en Petrus. Al... »