Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Nouri
Nouri
<p>Vanaf zijn negende jaar volgde journalist en schrijver Henk Spaan hem al. Hij is er zeker van dat Abdelhak Nouri de Europese top zou hebben bereikt als hi... »
 
 
 
 
 

Stappen tellen
Stappen tellen
Stappen tellen van Henk Spaan is een zeldzaam gevoelige, maar luchtige roman over ouder worden. Met Wally wandelt Eduard van de flat naar het café en weer t... »
 
 
 
 
 

Hard gras
Hard gras
In de afgelopen vijftien jaar zijn er in Hard gras ruwweg tweeënhalf miljoen woorden over voetbal gepubliceerd. Niet te lang bij stilstaan/moedig voorwaarts... »
 
 
 
 
 

Het beste uit 20 jaar hard gras
Het beste uit 20 jaar hard gras
Hard gras is al 20 jaar het voetbaltijdschrift voor lezers. Ter gelegenheid van dit jubileum selecteerden Henk Spaan, Matthijs van Nieuwkerk en Hugo Borst de... »
 
 
 
 
 

Papa's auto
Papa's auto
Een jaar lang reed Henk Spaan door Nederland in elke auto die hij maar wilde. Van Lotus tot Renault Espace, van de sportieve Seat tot de duurste Mercedes beo... »
 
 
 
 
 

Appels en peren
Appels en peren
 »
 
 
 
 
 

Nouri, de belofte
Nouri, de belofte
Vanaf zijn negende jaar volgde journalist en schrijver Henk Spaan hem al. Hij is er zeker van dat Abdelhak Nouri de Europese top zou hebben bereikt als hij o... »