Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Intocht
Intocht
Paulus verkondigt het evangelie op de drempel van de Gods koninkrijk. Hij weet zich door Jezus zelf geroepen om nu ook de heidenen het goede nieuws te brenge... »
 
 
 
 
 

De knecht des Heren
De knecht des Heren
De roeping van Abram door God is een belangrijk moment in de heilsgeschiedenis. Deze geschiedenis zal uitmonden in de komst van zijn Koninkrijk waarbinnen Is... »
 
 
 
 
 

Als dauw van de Hermon
Als dauw van de Hermon
We houden van de psalmen. Ze geven ons woorden om God te loven, ze spreken over de toekomst van Gods Koninkrijk en bezingen de Messias. We herkennen ons in d... »
 
 
 
 
 

Intocht
Intocht
 »
 
 
 
 
 

1&2 Kronieken
1&2 Kronieken
Dit bijbelstudiemateriaal bevat twintig bijbelstudies aan de<br/>hand van 1 & 2 Kronieken. Een interessant thema, want de<br/>Kroniekenboeken worden niet vaa... »
 
 
 
 
 

Uittocht
Uittocht
Het Evangelie van Johannes is een van de bekendste en meest geliefde boeken van de Bijbel. De beroemde tekst Johannes 3:16, de nachtelijke ontmoeting van Jez... »
 
 
 
 
 

De knecht des heren
De knecht des heren
De roeping van Abram door God is een belangrijk moment in de heilsgeschiedenis. Deze geschiedenis zal uitmonden in de komst van Zijn koninkrijk. Gods plan bi... »
 
 
 
 
 

Abraham, de vriend van God
Abraham, de vriend van God
Abrahams leven is één lange reis met God. Onder Gods leiding trekt Abraham van Ur der Chaldeeën naar het Beloofde Land en wordt daar de stamvader van Isra... »
 
 
 
 
 

Geplant aan waterstromen
Geplant aan waterstromen
In Geplant aan waterstromen staan de Psalmen centraal. Elk hoofdstuk bestaat onder andere uit achtergrondinformatie, liederen en gebedspunten. Naast het verg... »
 
 
 
 
 

Zoon van de Gezegende
Zoon van de Gezegende
Wie is de Messias? In dit boek denkt ds. Henk Poot door op wat hij geschreven heeft in De Knecht des Heren. Waar gaat het om in de Heilige Schrift, waar draa... »