Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

The Tea Lords
The Tea Lords
Born into wealth, Rudolf Kerkhoven is a studious and honourable boy,... »
 
 
 
 
 

Oeroeg
Oeroeg
'Oeroeg was mijn vriend.' Zo begint het aangrijpende verhaal van de vriendschap tussen een Indonesische jongen en de zoon van een Nederlandse administrateur ... »
 
 
 
 
 

De meester van de Neerdaling
De meester van de Neerdaling
Over de diepten van eenzaamheid en waanzin. Een van de mooiste boeken vanHella Haasse.Nederland, rond de Tweede Wereldoorlog. Door het vreemde gedrag van haa... »
 
 
 
 
 

Ik besta in wat ik schrijf
Ik besta in wat ik schrijf
Ik besta in wat ik schrijf is een uniek album dat het leven en het werk van Hella S. Haasse in beeld brengt.

In haar autobiografische boeken laat Hella S. H... »
 
 
 
 
 

Een nieuwer firmament
Een nieuwer firmament
Hella S. Haasse is de beroemdste schrijfster van Nederland. Alle grote literaire prijzen heeft zij ontvangen, inclusief de hoogste onder-scheiding in ons taa... »
 
 
 
 
 

Het woud der verwachting
Het woud der verwachting
De magistrale roman van Haasse over het bewogen leven van Charles d'Orléans, dichter en politicus. Zijn levensloop is nauw verweven met de machtsstrijd in h... »
 
 
 
 
 

Luisterboek vol verhalen
Luisterboek vol verhalen
Luisterboek Vol Verhalen 2 Cd's »
 
 
 
 
 

Inkijk
Inkijk
Hella S. Haasse heeft niet alleen veel geschreven ze heeft ook altijd veel gelezen. Gretig houdt zij de binnen enbuitenlandse literatuur bij en met grote reg... »
 
 
 
 
 

TRANSIT
TRANSIT
Uit de poëzie van Frans Budé spreekt grote betrokkenheid bij alles wat bestaat. Verwonderd staat de dichter stil bij zowel het grote als het kleine. Me... »