Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Emmy's Tango
Emmy's Tango
Emmy's Tango is eerder verschenen als Het Tango algoritme bij De Crime Compagnie.DEEL 2Zoek… en je zult gevonden wordenTot groot plezier van haar huisgenot... »
 
 
 
 
 

Het Tango Algoritme
Het Tango Algoritme
Zoek… en je zult gevonden wordenTot plezier van haar huisgenoten Grace en Florence behandelt wiskundelerares Emmy het zoeken naar een nieuwe danspartner al... »
 
 
 
 
 

De donkere dagen
De donkere dagen
De donkere dagen voor kerst waren nooit eerder zo spannend.Spanning van Hollandse bodem. De auteurs van de Crime Compagnie hebben misdadig spannende verhalen... »
 
 
 
 
 

Windkracht 15
Windkracht 15
Tijdens een verblijf op Texel schreven vijftien auteurs elk een kort verhaal dat zich afspeelt op een van de Waddeneilanden. Het levert een bundel verhalen o... »
 
 
 
 
 

Emmy's Tango
Emmy's Tango
Emmy's Tango is eerder verschenen als Het Tango algoritme bij De Crime Compagnie.DEEL 3Zoek… en je zult gevonden wordenTot groot plezier van haar huisgenot... »
 
 
 
 
 

Het Tango Algoritme
Het Tango Algoritme
Tot plezier van haar huisgenoten Grace en Florence behandelt wiskundelerares Emmy het zoeken naar een nieuwe danspartner als een wiskundig probleem. Ze beslu... »
 
 
 
 
 

De speelgoedman
De speelgoedman
Na een wortelkanaalbehandeling krijgt Inigo Dubbelman nachtmerries. Zijn leven lijkt te ontsporen, net op het moment dat hij de belangstelling van Fee Kastel... »
 
 
 
 
 

Waan je in een andere wereld
Waan je in een andere wereld
De hoofdpersoon uit de Vertrekthrillers van Marelle Boersma vertrekt uit Nederland omdat ze een nieuw leven elders wil beginnen, omdat ze een droom volgt of ... »
 
 
 
 
 

De speelgoedman
De speelgoedman
Wie is Inigo Dubbelman? Het antwoord is dodelijkNa een wortelkanaalbehandeling krijgt Inigo Dubbelman nachtmerries. Zijn leven lijkt te ontsporen, net op het... »