Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Molecular Basics
Molecular Basics
Fundamental principles and recipes »
 
 
 
 
 

Molekulare Basics
Molekulare Basics
Grundlagen und Rezepte »
 
 
 
 
 

Sous-vide
Sous-vide
 »
 
 
 
 
 

Cooking Sous vide
Cooking Sous vide
 »
 
 
 
 
 

Fermenteren
Fermenteren
In de geschiedenis van de voedselbereiding is fermenteren absoluut een van de oudste en belangrijkste thema's. Vergisting wordt al eeuwenlang door mensen ove... »
 
 
 
 
 

Brot
Brot
Das Back-Kochbuch »
 
 
 
 
 

Fingerfood
Fingerfood
Die Krönung der kulinarischen Kunst »
 
 
 
 
 

Verwegen kochen
Verwegen kochen
Molekulare Techniken und Texturen »