Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Blut!
Blut!
Floortje (15) geniet volop van het leven. Ze heeft leuke vriendinnen, is smoorverliefd op de knappe Jack en gek op online shoppen. Er is maar één minpuntje... »
 
 
 
 
 

Chantage
Chantage
Een moordroman om je vingers bij af te likken!

Actrice Karina wordt dood aangetroffen in bed. Rechercheur Hannah Vermeer wordt op de zaak gezet en ziet de l... »
 
 
 
 
 

over een proef met rauwe eieren & een zwembad vol chocola
over een proef met rauwe eieren & een zwembad vol chocola
'Over een proef met rauwe eieren & een zwembad vol chocola' is geschreven voor de Christelijke Kindermaand 2015, naar aanleiding van het thema 'Weet je?'. In... »
 
 
 
 
 

Duik in de Bijbel!
Duik in de Bijbel!
Dit dagboek is voor alle ouders die graag willen dat hun kinderen God leren kennen en met Hem gaan leven. Over wie gaat het in de Bijbel? Hoe ontdek je met e... »
 
 
 
 
 

Schuldig?
Schuldig?
 »
 
 
 
 
 

Kerstverhalen voor kinderen /2
Kerstverhalen voor kinderen /2
Drie kerstverhalen voor kinderen. Geschreven door Nelleke Scherpbier, Hans Mijnders en Jeanette Donkersteeg. De verhalen zijn afkomstig uit 'Allemaal sterret... »
 
 
 
 
 

Zwart-wit
Zwart-wit
 »
 
 
 
 
 

Crash
Crash
Koen (16) ziet Wende van korfbal helemaal zitten. Samen doen ze een fantastische fotoshoot bij de ruïne in de buurt. Alleen vindt Wende de foto’s niet goe... »
 
 
 
 
 

Ervandoor!
Ervandoor!
Klas 2 van het Hogeland College gaat op werkweek naar Limburg. Luca ziet er erg naar uit om iedere dag met de knappe Fieke op te trekken. Maar de werkweek ve... »
 
 
 
 
 

Kort lontje
Kort lontje
 »