Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Blut!
Blut!
Floortje (15) geniet volop van het leven. Ze heeft leuke vriendinnen, is smoorverliefd op de knappe Jack en gek op online shoppen. Er is maar één minpuntje... »
 
 
 
 
 

Chantage
Chantage
Een moordroman om je vingers bij af te likken!

Actrice Karina wordt dood aangetroffen in bed. Rechercheur Hannah Vermeer wordt op de zaak gezet en ziet de l... »
 
 
 
 
 

Ondersteboven
Ondersteboven
Carmen is ondersteboven... van Marvin. Waarom heeft ze nooit eerder gezien dat hij zó leuk is?<br/>Dan staat plotseling haar leven op zijn kop als er iets m... »
 
 
 
 
 

Crash
Crash
Koen (16) ziet Wende van korfbal helemaal zitten. Samen doen ze een fantastische fotoshoot bij de ruïne in de buurt. Alleen vindt Wende de foto’s niet goe... »
 
 
 
 
 

Te gek!
Te gek!
Groep 8 krijgt een nieuwe klasgenoot: Marcel. De meiden vinden hem fantastisch. Hij is sportief, slim en ziet er leuk uit. Maar Bram en Rachim kunnen het nie... »
 
 
 
 
 

Gedoe in de zoo
Gedoe in de zoo
 »
 
 
 
 
 

over een proef met rauwe eieren & een zwembad vol chocola
over een proef met rauwe eieren & een zwembad vol chocola
'Over een proef met rauwe eieren & een zwembad vol chocola' is geschreven voor de Christelijke Kindermaand 2015, naar aanleiding van het thema 'Weet je?'. In... »
 
 
 
 
 

Wegwezen
Wegwezen
 »
 
 
 
 
 

Start
Start
to Begin with Beginning »
 
 
 
 
 

Cirkels
Cirkels
Thomas is veertien en zit in 3HV2. Het gaat niet goed met hem. Na het overlijden van zijn vader is zijn moeder hertrouwd met oom Henk en tussen Thomas en oom... »