Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Je bent van mij!
Je bent van mij!
<b><i>Je weet het misschien nog niet, maar je bent van mij!</b></i>

Moira heeft geen flauw idee van wie ze brieven krijgt, die eerst nog vlinderlicht en ver... »
 
 
 
 
 

F-side story
F-side story
Naomi is geen bang meisje. Meestal. Verhuizen van 010 naar 020? Geen probleem. Nieuwe buurt, nieuwe school? Kan ze aan. Maar een klas vol Ajax-fans, die stuk... »
 
 
 
 
 

Het huis is te klein
Het huis is te klein
De mama van Teun wordt steeds dikker.Haar buik groeit en groeit.Teun weet wel hoe dat komt...Ze krijgt een zusje!Teun vindt dat het huis ook moet groeien.And... »
 
 
 
 
 

Achter de draad
Achter de draad
<i>Mars’ hart bonkt in zijn keel. Hij kan niets doen, alleen wachten. Toch klemt hij zijn vingers iets steviger om zijn boog en pijlen, alsof hij met dat z... »
 
 
 
 
 

Coppelstock - De veerman van Den Briel
Coppelstock - De veerman van Den Briel
Jan Pieterszoon Coppelstock was een rijk en belangrijk man in het stadje Den Briel. Hij had alle reden om tevreden en gelukkig te zijn. Maar dat was hij niet... »
 
 
 
 
 

Walviseiland
Walviseiland
Het gerucht gaat dat de ouders van Lev gevlucht zijn naar IJsland. Schipper Nonni Vissenbek heeft beloofd om Lev en Roz daar naartoe te brengen - voor veel g... »
 
 
 
 
 

Alle ballen op Joerie!
Alle ballen op Joerie!
Joerie moet van zijn vader op voetbal. Maar dat is echt geen sport voor hem. Alle jongens noemen hem een klungel. Dan moet hij een keer op doel. En daar is J... »
 
 
 
 
 

Het geheim van het geheim van het geheim...
Het geheim van het geheim van het geheim...
Lourdes ontdekt dat de nieuwe jongen in de klas een groot geheim heeft. Opgewonden vertelt ze het aan Mo: Hidde heeft magische krachten! Mo gelooft er niets ... »
 
 
 
 
 

Operatie Noorderlicht
Operatie Noorderlicht
Na een zoektocht van duizenden kilometers, in een als walvis vermomde boot, op een sneeuwscooter en met de kogels fluitend om zijn oren heeft Lev eindelijk z... »