Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Alle ballen op Joerie!
Alle ballen op Joerie!
Joerie moet van zijn vader op voetbal. Maar dat is echt geen sport voor hem. Alle jongens noemen hem een klungel. Dan moet hij een keer op doel. En daar is J... »
 
 
 
 
 

Jacht op de tekenaar
Jacht op de tekenaar
In de kelder van een huis dat gesloopt wordt, vinden Merel en Melle kindertekeningen op de muur. Vrolijke, maar ook akelige, en er staat bij: Help me!
Wie i... »
 
 
 
 
 

Kinderen van het Hoge Huys
Kinderen van het Hoge Huys
Wie zou er niet in een kasteel willen wonen? De kinderen van P.C. Hooft en Heleonora Hellemans hadden het geluk dat ze opgroeiden in het Hoge Huys, beter bek... »
 
 
 
 
 

Het geheim van de ponydief
Het geheim van de ponydief
Al haar hele leven is Sonja gek op pony’s en paarden.
Haar droom komt uit als ze mag helpen op de manege.
Maar als ze op een ochtend bij de manege aankom... »
 
 
 
 
 

De fluisterkelders
De fluisterkelders
Lev liet zich over de rand van het asfalt zakken tot zijn voeten het puin raakten. Een steen rolde weg en verdween in het water. De rest van de kademuur leek... »
 
 
 
 
 

Altijd feest!
Altijd feest!
In de Willemstraat wonen allerlei soorten mensen, en die vieren allerlei soorten feesten. Van Oud en Nieuw tot Suikerfeest, en van Sint Maarten tot Chanoeka.... »
 
 
 
 
 

MIS, RIK, MIS
MIS, RIK, MIS
Raketjes zijn leerboek voor kinderen die bij elk structureerwoord niet alleen de doelletter maar lle letters van het woord leren. Deze kinderen realiseren al... »
 
 
 
 
 

Serie 5
Serie 5
De vader van Marij zingt in een muziekgroep. Soms mag Marij mee naar een optreden. Dat is altijd erg gezellig. Deze keer gaat de reis naar Wieringen een oud ... »
 
 
 
 
 

Je bent van mij!
Je bent van mij!
 »
 
 
 
 
 

Coppelstock - De veerman van Den Briel
Coppelstock - De veerman van Den Briel
Jan Pieterszoon Coppelstock was een rijk en belangrijk man in het stadje Den Briel. Hij had alle reden om tevreden en gelukkig te zijn. Maar dat was hij niet... »