Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Mindset in het dagelijks leven
Mindset in het dagelijks leven
Op zoek naar meer evenwichtigheid en een betere mentale balans? Mindset in het Dagelijks Leven beschrijft een praktische en tastbare methode om ontspannen, k... »
 
 
 
 
 

Isis
Isis
Een identieke tweeling,een dodelijk ongeluk,een zoektocht...De zestienjarige Isis woont met haar tweelingzus Galya en haar grootmoeder Boma in een oud herenh... »
 
 
 
 
 

Mindset in Daily Life
Mindset in Daily Life
Feeling Instead of Thoughts »
 
 
 
 
 

Over de Taag
Over de Taag
<p>Psychiater Ernest Bas worstelt met de dood van zijn vrouw Clarissa. Hij heeft haar psychische desintegratie niet zien aankomen en probeert daarmee in het ... »
 
 
 
 
 

Isis
Isis
Een identieke tweeling. Een dodelijk ongeluk. Een zoektocht.De zestienjarige Isis woont met haar tweelingzus Galya en haar grootmoeder Boma in een oud herenh... »
 
 
 
 
 

Over de Taag
Over de Taag
<P>De gedesillusioneerde psychiater Ernest Bas probeert in het reine te komen met de dood van zijn vrouw Clarissa, van wie hij de psychische desintegratie ni... »
 
 
 
 
 

Mindset
Mindset
Het boek Mindset biedt een nieuwe manier van denken. Het is geschreven voor sporters en coaches. Door praktische instrumenten in te zetten leer je hoe je ong... »
 
 
 
 
 

Mindset
Mindset
een mentale gids om optimaal te presteren »
 
 
 
 
 

De bedwelmingsman verroert zich
De bedwelmingsman verroert zich
<p>Er zijn van die ogenschijnlijke toevalligheden die onverwacht in onze herinnering kunnen opduiken. ‘Lichtmomenten’ noemt Hans Dekkers ze, herinneringe... »
 
 
 
 
 

Lady Di en de verwildering
Lady Di en de verwildering
"Als het waar is dat elke zelfmoord een boodschap bevat, dan bevat de zelfmoord van Marcella een wel heel onbegrijpelijke boodschap voor haar vriend Fons.
W... »