Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Lieve Céline
Lieve Céline
‘Lieve Céline’ van Hanna Bervoets gaat over Brooke, een jonge, laagbegaafde vrouw uit Amsterdam-Noord met een passie voor zangeres Céline Dion. Na een ... »
 
 
 
 
 

Lieve Celine
Lieve Celine
Bewerking in eenvoudige taal van de verfilmde roman van Hanna Bervoets.  »
 
 
 
 
 

Alles wat er was
Alles wat er was
Acht mensen komen op een zondag in een schoolgebouw samen voor de opnamen van een wetenschapsprogramma. Maar die worden nooit gemaakt, want plotseling klinkt... »
 
 
 
 
 

Opstaan, aankleden, niet doodgaan
Opstaan, aankleden, niet doodgaan
Wie het leven bekijkt door de bril van Hanna Bervoets, ziet de dingen anders. Soms geeft dat ogenschijnlijk banale zaken een onvermoede glans. Ketchup bijvoo... »
 
 
 
 
 

Loesje en Pietertje de eend
Loesje en Pietertje de eend
Voor kinderen van 4 - 8 jaar, kleurboek met tekst en audiocassette<br/>Een verhaaltje over een toverspiegel. Loesje ontdekt Pietertje bij de vijver, waar hij... »
 
 
 
 
 

Fuzzie
Fuzzie
Op een ochtend ontvangt Maisie een pakketje met daarin een klein wit pluizig bolletje. Ook op andere plekken in de stad lopen mensen met een bolletje rond. E... »
 
 
 
 
 

Alles wat er was
Alles wat er was
In 'Alles wat er was' van Hanna Bervoets komen acht mensen op een zondag in een schoolgebouw samen voor de opnamen van een wetenschapsprogramma. Maar die wor... »
 
 
 
 
 

Leer me alles wat je weet
Leer me alles wat je weet
Dit boek gaat over Danielle - 'Daniel' - de Koster. Heldin volgens velen, knettergek volgens sommigen; Daniel leidt een bewogen leven. Na een aantal vormende... »
 
 
 
 
 

Welkom in het Rijk der zieken
Welkom in het Rijk der zieken
Na een bezoek aan de kinderboerderij met zijn oppaskind wordt Clay ziek. Hij krijgt hoge koorts en vecht voor zijn leven. Wanneer de koorts daalt is hij opge... »
 
 
 
 
 

Fuzzie
Fuzzie
In ‘Fuzzie’ van Hanna Bervoets ontvangt Maisie op een ochtend een pakketje met daarin een klein, wit, pluizig bolletje. Ook op andere plekken in de stad ... »