Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »
Orientatiemodule In deze oriëntatiemodule van Tendens GHV maken de studenten kennis met het werken in het restaurant. Basisbegrippen als beroepskleding, hygiëne, beroepen e... »
Bronnenboek 1 en 2 Dit is een tweedelig, fullcolournaslagwerk. In deel 1 kan de student alles vinden op het gebied algemene beroepsvaardigheden, sociale hygiëne, veiligheid, g... »
oriëntatie op branche en beroep Ringband met oriëntatiemodule. In dit werkboek maakt de student kennis met de horecabranche. Basisbegrippen als beroepskleding, bedrijfsformules en het hore... »
Personeel en organisatie In deze module gaat de student aan de slag met opdrachten die te maken hebben met personeelsmanagement. Onderwerpen als werving en selectie van nieuwe medewe... »
Hotel Inc. Instructiewerkmap Meewerkend Ondernemer Dit instructie-/werkboek is geschreven op kerntaak 4 en 5 van het kwalificatiedossier Ondernemer horeca/bakkerij, uitstroom Manager/ondernemer horeca. Voori... »
Horeca In dit werkboek gaat de leerling aan de slag als gastheer/-vrouw in het restaurant tijdens de verblijffase. In het werkboek komen onderwerpen als commerciël... »