Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »
Orientatiemodule In deze oriëntatiemodule van Tendens GHV maken de studenten kennis met het werken in het restaurant. Basisbegrippen als beroepskleding, hygiëne, beroepen e... »
Hotel Inc. Instructiewerkmap Meewerkend Ondernemer Dit instructie-/werkboek is geschreven op kerntaak 4 en 5 van het kwalificatiedossier Ondernemer horeca/bakkerij, uitstroom Manager/ondernemer horeca. Voori... »
Personeel en organisatie In deze module gaat de student aan de slag met opdrachten die te maken hebben met personeelsmanagement. Onderwerpen als werving en selectie van nieuwe medewe... »
1 en 2 Hotel Inc. Manager Ondernemer 1 En 2 Bronnenboek »
Horeca In dit werkboek gaat de leerling aan de slag als gastheer/-vrouw in het restaurant tijdens de verblijffase. In het werkboek komen onderwerpen als commerciël... »
Tendens Gastheer/-vrouw Instr.wrkbk & code niv.2 Het uitgangspunt voor de cursist is het zogenaamde instructie/-werkboek. Dit is een map met modules waarin allerlei opdrachten zijn gerangschikt volgens het ... »