Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Superbink
Superbink
PONY FRIENDS
SUPERBINK
Liza Lienhout heeft in een onbezonnen bui domme dingen gezegd. Daardoor verwacht baron Hagestein dat ze een theaterstuk zal opvoeren t... »
 
 
 
 
 

In de zevende hemel
In de zevende hemel
Sammie woont in Slootmeer, samen met haar vriendinnen, Anne-Fleur, Rixt en Sofie. De vier meiden zijn echte hartsvriendinnen. Ze doen alles samen en ze maken... »
 
 
 
 
 

Super speurder
Super speurder
Ranger – Super speurder<br/><br/>Luuk en zijn klasgenoten Sem en Rosemijn zorgen tijdelijk voor de herdershond Ranger. Het dier blijkt dol te zijn op speure... »
 
 
 
 
 

De vergeten pony
De vergeten pony
Liza Lienhout heeft nog geen vriendinnen in het stadje waar ze sinds kort woont. Daarom zoekt ze een verzorgpony. Maar hoe kom je aan zo´n dier? Een adverte... »
 
 
 
 
 

Binky, waar ben je?
Binky, waar ben je?
Liza Lienhout is dolgelukkig als ze van boer Stuivenvolt voor zijn IJslandse Pony Binky mag gaan zorgen. Maar het is Liza al snel duidelijk dat er een geheim... »
 
 
 
 
 

IJsvleugels
IJsvleugels
De twaalfjarige Jurre Duinkerken woont sinds kort in Friesland. Samen met Brecht vindt hij op een eilandje in het Blinkermeer een oude tas. Wat zit er in die... »
 
 
 
 
 

Mooi niet! Dus wel!
Mooi niet! Dus wel!
Sofie en haar vriendinnen Sammie, Rixt en Anne-Fleur zijn uit hun doen.<br/>Want Sofie zal met haar ouders teruggaan naar Amerika.<br/>Dat kan toch niet zoma... »
 
 
 
 
 

De Spookschuur
De Spookschuur
Sammie woont in Slootmeer, samen met haar vriendinnen, Anne-Fleur, Rixt en Sofie. De vier meiden zijn echte hartsvriendinnen. De vier meiden zijn echte harts... »