Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Pril geluk
Pril geluk
Stien is mijn maatje. Nee, niet mijn vriendin.In het opvanghuis waar ik verblijf, is geen plaats voor echte vriendschap. Hooguit een gevoel van verbondenheid... »
 
 
 
 
 

Eeuwig zwijgen
Eeuwig zwijgen
Eeuwig zwijgen Auteur Guy Didelez Omslagillustratie Jan de MaesschalkGebaseerd op een persoonlijke getuigenisDe vijftienjarige Janne wordt opgenomen in een p... »
 
 
 
 
 

Mijn spook van Ten Duinen
Mijn spook van Ten Duinen
Mijn Spook Van Ten Duinen »
 
 
 
 
 

Kwelduivels
Kwelduivels
KwelduivelsGuy DidelezHanne staat vaak alleen op de speelplaats. Niemand kijkt naar haar om. Iedereen vindt Hanne dom. Omdat ze zoveel fouten schrijft. En da... »
 
 
 
 
 

Heksenspel
Heksenspel
Guy Didelez is de auteur van een reeks grappige en fantasievolle heksenboekjes, waarin Trezebelle, Lelijke Lura, Roos Netelroos en Sybille met de Dikke Bi... »
 
 
 
 
 

De wraak van de jakjongen
De wraak van de jakjongen
Wanneer de Chinees-Vlaamse Xilian dertien wordt, geeft haar vader haar een brief. Die is opgesteld in een onleesbaar pictogrammenschrift en werd door haar mo... »
 
 
 
 
 

Heksenketel
Heksenketel
Trezebelle is een geval apart. Ze wordt geboren als een bloedmooie heksenbaby terwijl alle andere heksen van het dorp lelijk zijn en van smerigheid houden. M... »
 
 
 
 
 

Heksenlach
Heksenlach
Heks Lelijke Lura wint met de lotto. Ze krijgt een grote koffer vol mensengeld, dat ze graag allemaal wil uitgeven. Maar in het heksendorp bestaat geld niet.... »
 
 
 
 
 

Heksje Trezebelle
Heksje Trezebelle
Als in het heksendorp van heksje Trezebelle plots een clown opduikt, zorgt dat voor heel wat beroering, want hoe komt een mens bij de heksen terecht? Al snel... »