Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Pril geluk
Pril geluk
Stien is mijn maatje. Nee, niet mijn vriendin.In het opvanghuis waar ik verblijf, is geen plaats voor echte vriendschap. Hooguit een gevoel van verbondenheid... »
 
 
 
 
 

Eeuwig zwijgen
Eeuwig zwijgen
Eeuwig zwijgen Auteur Guy Didelez Omslagillustratie Jan de MaesschalkGebaseerd op een persoonlijke getuigenisDe vijftienjarige Janne wordt opgenomen in een p... »
 
 
 
 
 

Heksenbliksem
Heksenbliksem
Trezebelle brouwt samen met haar vriendinnen toverdrankjes in de heksenschool als plotseling de bliksem inslaat. De heksjes kunnen nog net ontsnappen maar he... »
 
 
 
 
 

Waanzinnig & waargebeurd
Waanzinnig & waargebeurd
Heb je ooit al gehoord van een beĆ¼naap, een kathedralenlikker,<br/>een raketman of een verzamelaar van gebruikte kunstgebitten?<br/>Wil je meer weten over e... »
 
 
 
 
 

Flashmob
Flashmob
 »
 
 
 
 
 

Vampiermanieren
Vampiermanieren
Boven aan de trap staat in een bordeauxkleurige kamerjas een rijzige man van zon jaar of zestig. In het licht van de openstaande deur lijkt zijn huid een ble... »
 
 
 
 
 

De schat van orval
De schat van orval
Ellen en Katia nemen deel aan een opgravingskamp vlakbij de abdij van Orval. Robby en Vincent kamperen in de Ardennen. Ze ontmoeten de meisjes en willen mee ... »
 
 
 
 
 

Springtij
Springtij
Springtij is geen roman geen gewoon detectiveverhaal. Het is een dossier dat door privedetective Rebecca Rademaekers van detectivebureau RSearch werd samenge... »
 
 
 
 
 

Onopgelost en waargebeurd
Onopgelost en waargebeurd
In hun nieuwste boek proberen Guy Didelez en Frank Pollet te achterhalen of er ooit spookkosmonauten naar de ruimte vertrokken, maar nooit zijn teruggekeerd.... »
 
 
 
 
 

Rotjong en snotjong
Rotjong en snotjong
Waarom gooide Kamil Kaplan zijn 11 maanden jonge neefje Onur van de 3de verdieping naar beneden? Een val die de peuter wonder boven wonder overleefde. Kreeg ... »