Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Sneeuwpret
Sneeuwpret
Het is winter in de Tovertuin.
Het is koud en glad buiten, maar er is nog geen sneeuw.
Gelukkig weet de Wijze Varen raad en al snel is de hele Tovertuin wit... »
 
 
 
 
 

De mooiste verhalen
De mooiste verhalen
In de Tovertuin beleven Woezel en Pip en hun vriendjes al vijftien jaar lang de leukste avonturen.Voor het allereerst hebben we de mooiste verhalen uit al di... »
 
 
 
 
 

Verstoppertje
Verstoppertje
Woezel & Pip spelen verstoppertje met hun vriendjes in de Tovertuin. Hoor je ze giechelen, niezen of stiekem een scheetje laten? In dit vrolijke geluidenboek... »
 
 
 
 
 

Allemaal dieren
Allemaal dieren
Als jij één dier zou mogen kiezen om mee te spelen, welk dier zou dat dan zijn?Woezel, Pip en hun vriendjes weten het wel.Hoewel... Charlie vindt het maar ... »
 
 
 
 
 

Haakpakket babymutsje Woezel
Haakpakket babymutsje Woezel
Woezel & Pip De uitgebreide collectie van Woezel & Pip wordt dit najaar uitgebreid met twee leuke haakpakketten. Met de wol, de haaknaald en de makkelijke in... »
 
 
 
 
 

Sprookjes uit de Tovertuin
Sprookjes uit de Tovertuin
Sprookjes uit de Tovertuin is de nieuwste magische aanwinst in de Woezel & Pip voorleesbundelreeks!Woezel en Pip en hun vriendjes zijn dol op sprookjes, maar... »
 
 
 
 
 

Eerste woordjes
Eerste woordjes
Woezel en Pip ontdekken steeds nieuwe woorden in de Tovertuin.
Ken jij ze al?
Ga mee op ontdekkingsreis.

Stevig kartonboek vanaf circa 12 maanden. »
 
 
 
 
 

Zomaar een dag
Zomaar een dag
Zomaar Een Dag »
 
 
 
 
 

Is het al kerst
Is het al kerst
Woezel en Pip kunnen niet wachten tot het kerst is! Ze hebben dit jaar echt de allermooiste kerstboom en maken een hele bijzondere sneeuwpop. De Wijze Varen ... »
 
 
 
 
 

Stop, hou op!
Stop, hou op!
Woezel en Pip spelen met hun vriendjes in de Tovertuin.Dan valt Charlie in een modderplas. Buurpoes maakt grapjes over hem en Woezel lacht hem uit. En Pip? D... »